požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

zaprti-menedžerji Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

ku
ku
1 15.02.2020 13:47:56

SUROVEŽ SE JE ZNESEL NAD KOŠEM! Zion Williamson je uspel ZLOMITI konstrukcijo koša (VIDEO)

Reuters
Za začetek All-Star vikenda v dvorani United Center v Chicagu je na tekmi vzhajajočih zvezd selekcija ZDA prepričljivo odpravila selekcijo sveta.

Vrhunec tekme, na kateri so igrali novinci in igralci z dvoletnim stažem v ligi NBA, je bila nora trojka Luke Dončića ob izdihljajih druge četrtine, številka dve pa pripada zvezdniku lanskega nabora Zionu Williamsonu.

Kurpolentni mladenič je večino od svojih 14 točk dosegel z zabijanji, eno pa je bilo še posebej atraktivno. Minuto in deset sekund pred glavnim odmorom, torej malo pred tisto Dončićevo trojko, je namreč Zion tako močno zabil, da je zlomil konstrukcijo koša.



Čeprav je bilo očitno, da je bila konstrukcija po silovitem zabijanju skrivljena v levo stran, sta moštvi normalno odigrali zadnje trenutke druge četrtine. Ko pa se je oglasila sirena in so na sredino parketa prišli glasbeniki, so delavci nekaj metrov vstran popravljali zlomljeno konstrukcijo.

Williamson je po tekmi povedal, da ob zabijanju ni čutil, da bi pod težo njegove sile konstrukcija popustila. To je izvedel v slačilnici, ko so o tem začeli govoriti njegovi soigralci. "Soigralci so mi povedali, kaj se je zgodilo. Ne vem, katero zabijanje je zlomilo koš. Mislim celo, da nisem bil jaz."

Članki iz rubrike