nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

ku
ku
1 20.06.2019 12:07:54

Znanec iz lige ABA SE JE ODZVAL, potem ko se je iz njega norčeval ves svet (FOTO + VIDEO)

aba
Gruzijec Goga Bitadze je prihajajoči košarkarski zvezdnik, ki kariero gradi v ligi ABA, v prihodnje pa bo pozornost plenil v ligi NBA.

No, na medijskem dnevu pred prihajajočim naborom (v noči na jutri) je 19-letni in 212 centimetrov visoki košarkar, ki je nazadnje kot posojeni igralec Mege nosil dres Budućnosti, ostal v globoki senci superzvezdnika Ziona Williamsona.

Prizor je bil tako bizaren, da je v trenutku postal viralen, predvsem pa so se ljudje množično norčevali iz Gruzijca. Razen tistih, seveda, ki so postali sočutni in se jim je Bitadze zasmilil.



Prav vsi novinarji so namreč obkrožili Williamsona, Gruzijec pa je ostal povsem sam. Ampak to bi se bržkone zgodilo vsakomur, ki bi ga doletela čast ali pač smola, imeti novinarsko druženje skupaj z največjim zvezdnikom.

Bitadze se je odzval, pravzaprav se je moral odzvati, da bi zaustavil posmehovanje množic: "To me je naredilo le še bolj lačnega." Gruzijec je še pojasnil, da ga dogajanje sploh ni zmotilo. Kot je poudaril, je Zion zanj odličen košarkar, potem je še enkrat ponovil: "Še bolj sem lačen uspeha, potem ko sem videl, kako veliko pozornosti dobiva ta fant. Vem, da je odličen, verjetno je res najboljši med vsemi nami, a to me ne moti. Navsezadnje sem na začetku druženja z novinarji tudi sam dobil nekaj vprašanj. Navdušen sem nad vsem tukaj."

Članki iz rubrike