Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
1 19.06.2019 21:51:30

Fotografija, ki jo morate videti! Fotografija, ki vam bo povzročila cmok v grlu (video)

GoDuke.com
Vas zanima kako se počuti najbolj osamljen človek na svetu? No, tako nekako kot se je počutil nesrečnik, ki je moral na medijskem dnevu sedeti zraven programiranega superzvezdnika Ziona Williamsona.

Košarkarski svet onstran velike luže že nekaj časa trese Zionmanija. Vročica z vsakim dnem, ko smo bliže naboru, le še narašča. Vsak korak Ziona Williamsona spremlja armada sedme sile, vsi ostali so v globoki senci programirane številke ena na četrtkovem naboru. Tudi Goga Bitadze, ki je imel to nesrečo, da je bil Zionov sosed na medijskem dnevu. Nastala je fotografija, ob kateri se vam bo do srca zasmilil gruzijski košarkar.


Vas zanima kako se počuti najbolj osamljen človek na svetu? No, tako nekako kot se je počutil Bitadze. Medtem ko je bila okoli Ziona velika gneča, je on nekaj metrov stran sedel sam in čakal.

Goge Bitadzeja najbrž ljubiteljem košarke ni potrebno podrobno predstavljati. Gre za enega najobetavnejših evropskih košarkarjev, ki je zadnje pol leta prebil v dresu Budućnosti, kaj lahko se zgodi, da ga bodo podobno kot Ziona na naboru izbrali New Orleans Pelicansi.

Članki iz rubrike