Mario Pavlović Odkrito.si

»Po 40 letih se počutim kot zmagovalec!«

robert roškar Svet24.si

Takšnih vprašanj od voditelja ni pričakoval nihče

angel Svet24.si

Za sodelovanje z angeli obstaja tudi nekaj pravil

predlog pokrajin Svet24.si

Past načrtovane ustanovitve regij: razbohotenje ...

maja Šuput Svet24.si

FOTO: Hrvaška pevka z nogo soprogu držala ...

jani pavec 1 Njena.si

Jani Pavec spet postal očka

filip flisar Njena.si

Tako velika je že hči Filipa Flisarja

sn
sn
2 20.06.2019 10:00:15

Iz Zagreba v Ljubljano je prišel PRVI košarkar: Moj prvi odziv je bil ZAČUDENJE!

www.alesfevzer.com
Prva zagrebška okrepitev v Cedeviti Olimpiji, to je Filip Krušlin.

Potem ko je bilo jasno, da bo častnik in predsednik KK Cedevita Zagreb Emil Tedeschi klub preselil v Ljubljano in se združil s KK Petrol Olimpija, sta se dva igralca prve ekipe, ki imata edina še vedno veljavno pogodbo s KK Cedevita Zagreb, znašla v precej neugodnem položaju. Filip Krušlin in Andrija Stipanović sta se spraševala, kje bosta začela prve treninge za novo sezono. V ljubljanskem Tivoliju oziroma na Rožniku?

filip kruslin pm
Profimedia

"Moj prvi odziv je bil začudenje. Takoj sem poklical nekaj ljudi in iskal dodatne informacije, kaj se v bistvu sploh dogaja," je dejal Krušlin, eden od treh Zagrebčanov, ki so v pretekli sezoni igrali v Cedeviti.

In kaj namerava Krušlin v naslednji sezoni? "Igrati v Ljubljani. Prvi šok je zbledel. Po pogovorih z ljudmi iz kluba sem se prepričal, da mi ni treba skrbeti. Po mojem mnenju je združitev teh dveh uglednih klubov odlična poteza. To bo zame še ena nova izkušnja. No, v resnici je situacija zelo posebna, ker v evropski košarki česa podobnega še ni bilo. Za vse je to nekaj povsem novega, mene osebno pa zelo veseli," je govoril Krušlin in tudi povedal, zakaj: "Kolikor sem razumel vse skupaj, bo združitev dvignila nov klub na še višjo raven, pa čeprav je bila Cedevita že zdaj na precej visoki ravni glede organizacije."

Članki iz rubrike