renata dacinger_milos ojdanic Odkrito.si

Ugledna nagrada za slovensko novinarko

Cenik Svet24.si

FOTO: Zakaj turisti na Hrvaško pridejo prvič, ...

lev 1 Petisvet.si

Andreja Novak: tedenski horoskop od 23. 7. do 28. ...

turisti Svet24.si

Hrvati iščejo odgovore: »Zakaj imamo letos tako...

Lorella flego Svet24.si

FOTO: Vroče znane Slovenke: seksi 40-letnice

lina Njena.si

Lina Kuduzović v kopalkah pozirala na obali ...

Slavko Bobovnik_Lezeca Njena.si

Slavko Bobovnik na dopustu doživel šok

ku
ku
1 29.05.2019 16:39:23

V igri tudi Dončićev Dallas, a Durant je S TO POTEZO očitno razblinil vse dvome

Zvezdnik Golden Stata Kevin Durant zaradi poškodbe ne bo nastopil na jutrišnji prvi tekmi finala lige NBA proti Torontu, številni analitiki pa celo namigujejo, da je že odigral svojo zadnjo tekmo za bojevnike.

Že več mesecev se na glas govori o njegovem odhodu, a kam? Novinar Ric Bucher je v oddaji The Herd razkril, da Durant prodaja svojo hišo v Oaklandu, istočasno pa je kupil hišo v New Yorku. Za navijače Knicksov je novica super obliž na rano po loteriji, na kateri so dobili komaj tretji izbor na letošnjem naboru. Prihajajoča zvezda Zion Williamson tako ne bo končal v New Yorku.

"Da se razumemo. Tudi Steph Curry prodaja svojo hišo v zalivu San Francisca, a predvsem zato, ker se dvorana Golden Stata iz Oaklanda seli prav v San Francisco. Že tako se je vsem nadležno voziti do dvorane v Oaklandu, zdaj bodo imeli še daljšo pot. To, da igralec prodaja svojo hišo, ne pomeni nujno, da zapušča ekipo. Je pa zgodbi Duranta zanimivo, da je v istem času kupil hišo v New Yorku," je še dodal Bucher.

Z morebitnim odhodom Duranta se ukvarjajo tudi stavnice, ki so njegov naslednji korak postavile v ponudbo. Največ možnosti dajejo odhodu v New York, potem sledi nadaljevanje igranja za Golden State, sledijo LA Clippersi, Brooklyn, LA Lakersi in celo Dončićev Dallas. Če bi Durant ostal pri bojevnikih, bi to bržčas pomenilo, da bosta o odhodu začela razmišljati Draymond Green in Klay Thompson. Oba sta že izrazila željo po izboljšanju pogodbe, a dokler je v ekipi Durant, se to ne more zgoditi.

Članki iz rubrike