Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ku
ku
1 29.05.2019 16:39:23

V igri tudi Dončićev Dallas, a Durant je S TO POTEZO očitno razblinil vse dvome

Zvezdnik Golden Stata Kevin Durant zaradi poškodbe ne bo nastopil na jutrišnji prvi tekmi finala lige NBA proti Torontu, številni analitiki pa celo namigujejo, da je že odigral svojo zadnjo tekmo za bojevnike.

Že več mesecev se na glas govori o njegovem odhodu, a kam? Novinar Ric Bucher je v oddaji The Herd razkril, da Durant prodaja svojo hišo v Oaklandu, istočasno pa je kupil hišo v New Yorku. Za navijače Knicksov je novica super obliž na rano po loteriji, na kateri so dobili komaj tretji izbor na letošnjem naboru. Prihajajoča zvezda Zion Williamson tako ne bo končal v New Yorku.


"Da se razumemo. Tudi Steph Curry prodaja svojo hišo v zalivu San Francisca, a predvsem zato, ker se dvorana Golden Stata iz Oaklanda seli prav v San Francisco. Že tako se je vsem nadležno voziti do dvorane v Oaklandu, zdaj bodo imeli še daljšo pot. To, da igralec prodaja svojo hišo, ne pomeni nujno, da zapušča ekipo. Je pa zgodbi Duranta zanimivo, da je v istem času kupil hišo v New Yorku," je še dodal Bucher.

Z morebitnim odhodom Duranta se ukvarjajo tudi stavnice, ki so njegov naslednji korak postavile v ponudbo. Največ možnosti dajejo odhodu v New York, potem sledi nadaljevanje igranja za Golden State, sledijo LA Clippersi, Brooklyn, LA Lakersi in celo Dončićev Dallas. Če bi Durant ostal pri bojevnikih, bi to bržčas pomenilo, da bosta o odhodu začela razmišljati Draymond Green in Klay Thompson. Oba sta že izrazila željo po izboljšanju pogodbe, a dokler je v ekipi Durant, se to ne more zgoditi.

Članki iz rubrike