kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ue
ue
1 28.05.2019 16:20:10

Ko je VIDEL, kdo mu je prinesel NAGRADO, je ZAJOKAL! In potem mu je nekdanji KAPETAN SLOVENIJE namenil TE BESEDE (video)

Profimedia
Ob prejemu nagrade so košarkarja zelo presenetili.

Nico Laprovittola je član Joventuta, ki je bil izbran za najkoristnejšega igralca te sezone španske lige. Argentinec je najboljši mož sedmouvrščenega moštva, v katerem je pomočnik v tej sezoni tudi Jaka Lakovič.

Ko so Laprovittoli v domači dvorani pripravili slovesnost ob predaji nagrade, ni imel pojma, kaj se bo zgodilo. Medtem, ko je dajal intervju, sta namreč za njegovim hrbtom v dvorano nagrado prinesla njegova starša, ki sta posebej v ta namen pripotovala iz domovine.



Ko ju je zagledal, Laprovittola ni mogel verjeti, solze so kar same prišle na oči in potem je sledil objem ganjenih Argentincev. Vse skupaj so opazovali tudi soigralci in vodstvo kluba, ki so ponosni, da najboljši igralec prihaja iz Joventuta.

Tudi Lakovič, ki je Argentincu namenil besede občudovanja. "Več kot navdušen! Videti te, kako treniraš in tekmuješ vsak dan, ne da bi zamudil en trening, vedno na voljo ekipi ... in še več .. Čestitam," je zapisal nekdanji kapetan slovenske reprezentance.

Članki iz rubrike