sonce Dobra karma

Tedenski horoskop: vsi ste na testu, da ugotovite,...

uroš urbanija Svet24.si

Prvak SDS ponovno vpoklical zvestega in uslužnega...

raz20 009 Reporter.si

Kdo ureja okolico vile Zmaga Jelinčiča v ...

Maha Vajiralongkorn Svet24.si

Kontroverzni kralj se je v Alpah »samoizoliral« ...

18991X1592 Necenzurirano

Kdo je že zaprl s.p.? Helena Blagne, Vlado ...

eye-2488227_1920 Odkrito.si

Zaradi koronavirusa izgubil službo in naredil to ...

Najini_mostovi0002 Njena.si

Kristjan Bevk se poslavlja z malih zaslonov

ue
ue
1 28.05.2019 16:20:10

Ko je VIDEL, kdo mu je prinesel NAGRADO, je ZAJOKAL! In potem mu je nekdanji KAPETAN SLOVENIJE namenil TE BESEDE (video)

Profimedia
Ob prejemu nagrade so košarkarja zelo presenetili.

Nico Laprovittola je član Joventuta, ki je bil izbran za najkoristnejšega igralca te sezone španske lige. Argentinec je najboljši mož sedmouvrščenega moštva, v katerem je pomočnik v tej sezoni tudi Jaka Lakovič.

Ko so Laprovittoli v domači dvorani pripravili slovesnost ob predaji nagrade, ni imel pojma, kaj se bo zgodilo. Medtem, ko je dajal intervju, sta namreč za njegovim hrbtom v dvorano nagrado prinesla njegova starša, ki sta posebej v ta namen pripotovala iz domovine.Ko ju je zagledal, Laprovittola ni mogel verjeti, solze so kar same prišle na oči in potem je sledil objem ganjenih Argentincev. Vse skupaj so opazovali tudi soigralci in vodstvo kluba, ki so ponosni, da najboljši igralec prihaja iz Joventuta.

Tudi Lakovič, ki je Argentincu namenil besede občudovanja. "Več kot navdušen! Videti te, kako treniraš in tekmuješ vsak dan, ne da bi zamudil en trening, vedno na voljo ekipi ... in še več .. Čestitam," je zapisal nekdanji kapetan slovenske reprezentance.

Članki iz rubrike