natalia in charlie Odkrito.si

Ko pred kamerami preskakujejo ljubezenske iskrice ...

slape, prometna nesreča Svet24.si

VIDEO: Takšno razdejanje je povzročil pobegli ...

plesen Svet24.si

To se zgodi, če živiš v toksičnem okolju!

bernard brscic norma korosec bobo Svet24.si

Ljubezen na desnici: med Bernardom Brščičem in ...

miro cerar dopust 1 Svet24.si

Miro Cerar se je javil z letošnjega dopusta

SIT2018_polfinale1_fotoMiroMajcen-162 Njena.si

Ana Klašnja kar zgoraj brez

rebeka dremelj Njena.si

Rebeka Dremelj ogorčena nad egoistično družbo

ue
ue
1 28.05.2019 16:20:10

Ko je VIDEL, kdo mu je prinesel NAGRADO, je ZAJOKAL! In potem mu je nekdanji KAPETAN SLOVENIJE namenil TE BESEDE (video)

Profimedia
Ob prejemu nagrade so košarkarja zelo presenetili.

Nico Laprovittola je član Joventuta, ki je bil izbran za najkoristnejšega igralca te sezone španske lige. Argentinec je najboljši mož sedmouvrščenega moštva, v katerem je pomočnik v tej sezoni tudi Jaka Lakovič.

Ko so Laprovittoli v domači dvorani pripravili slovesnost ob predaji nagrade, ni imel pojma, kaj se bo zgodilo. Medtem, ko je dajal intervju, sta namreč za njegovim hrbtom v dvorano nagrado prinesla njegova starša, ki sta posebej v ta namen pripotovala iz domovine.Ko ju je zagledal, Laprovittola ni mogel verjeti, solze so kar same prišle na oči in potem je sledil objem ganjenih Argentincev. Vse skupaj so opazovali tudi soigralci in vodstvo kluba, ki so ponosni, da najboljši igralec prihaja iz Joventuta.

Tudi Lakovič, ki je Argentincu namenil besede občudovanja. "Več kot navdušen! Videti te, kako treniraš in tekmuješ vsak dan, ne da bi zamudil en trening, vedno na voljo ekipi ... in še več .. Čestitam," je zapisal nekdanji kapetan slovenske reprezentance.

Članki iz rubrike