stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ku
ku
0 14.02.2019 12:52:41

Zvezdnik lige NBA RUSSELL WESTBROOK je ostro odgovoril številnim kritikom: "Boli me k**ac!"

Profimedia
Zvezdnik Oklahome Cityja Russell Westbrook je nedavno presegel legendarnega Wilta Chamberlaina po številu zaporednih trojnih dvojčkov. Zdaj samozavestno odgovarja kritikom.

Westbrook je do 10. trojnega dvojčka prišel na tekmi s Portlandom - dosegel je 21 točk, 14 skokov in 11 podaj. Oklahoma City je zmagala na 12 od zadnjih 13 tekem, 30-letni branilec pa v povprečju dosega 21,2 točke, 11,2 podaje in 11,1 skoka.

Ne glede na vse te številke pa Westbrooka številni kritizirajo, saj naj bi igral predvsem za sebe, za svojo statistiko in manj za ekipo. Da je Oklahoma City vendarle izjemno uspešna (trenutno je tretja na zahodu), ima denimo več zaslug Paul George, ki dosega 28,7 točke.



Vendar, Westbrook se ne pusti motiti, na vprašanje novinarja, kaj pravi o vseh teh kritikah, je samozavestno odgovoril: "Blagosovljen sem s talentom, zato me 'boli k**ac. Res mi je vseeno, karkoli se zgodi. Kritike ne spreminjajo mojega življenja, ne vplivajo na moje razmišljanje. Imam neverjetno družino, odlične prijatelje, imam zelo dobro življenje. Moja služba je vrhunska, služim ogromne količine denarja. Blagoslovljen sem, hvaležen sem. Nikoli nisem imel težav z zakonom, ne povzročam nikakršnih težav. Živim najboljše mogoče življenje. Ne morem se pritoževati."

Da mu res 'dol visi' za komentarje, je potrdil z naslednjimi besedami: "On pravi, ona pravi, vsi nekaj govorijo. O mojem metu, o mojih podajah ... ne zanima me. Vsako leto je nekaj novega. Vedno si izmislijo nekaj novega. Ampak, to je v redu. Če nihče nič ne govori o tebi, potem nekaj ne delaš dobro."

Članki iz rubrike