stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
1 14.02.2019 11:51:29

Dwyane Wade z NAJBOLJ NORO pohvalo Dončiću: Citirajte me kar tukaj, je KOT LEBRON JAMES ...

twitter
Po obračunu med Miamijem in Dallasom, kjer smo pričakovali obračun med Dončićem in Dragićem. Dobili pa smo spopad Dwyana Wada in Dončića ter velike besede velikega košarkarja.

Že pred tekmo kmalu upokojeni Dwyane Wade (njegova zadnja sezona), z Miamijem trikratni prvak lige NBA v letih 2006 in 2012 in 2013, ni skoparil s pohvalami na račun Luke Dončića. 

"Je res hudičevo dober košarkar. Hudičevo dober mladi košarkar, za katerega pa se zdi, da mu nič ni novo. Je zelo izkušen. Navijači Dallasa bi morali biti navdušeni. Dobili ste odličnega košarkarja. Obdržite ga. Prepričan sem, da bo Mark Cuban storil vse za to," je razlagal pred tekmo.

Po njej pa je pobrskal po spominu in našel celo primerjavo z njegovim najboljšim prijateljem in dolgoletnim soigralcem LeBronom Jamesom. 

"Tukaj me citirajte, če želite. Je kot LeBron James, kar se tiče podaj, s katerim je lasersko natančen in sposoben najti soigralce v kotih. V ligi ni veliko košarkarjev, ki lahko to storijo in podajo naravnost v roke. Zares opravlja sijajno delo." je dejal Wade, ki si je po koncu srečanja izmenjal dres s še eno poslavljajočo se legendo Dirkom Nowitzkim. 

Članki iz rubrike