Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ku
ku
0 13.11.2018 15:03:46

Ne boste verjeli, KAKŠNE VSTOPNICE je dal v prodajo Golden State

Reuters
Dvorane v ligi NBA so praviloma polne, še posebej pa to velja za trikratne prvake zadnjih štirih sezon Golden State Warriors.

V Oaklandu so iskali način, kako bi med vsako domačo tekmo v dvorano spravili še več svojih navijačev. In ga našli - vse za dodatni zaslužek. Bržčas pa bodo zadovoljni tudi navijači, ki si želijo biti ob zmagovalnem moštvu.

Tako so bojevniki dali v prodajo 200 posebnih mesečnih vstopnic po 100 ameriških dolarjev, ki kupcu omogoča vstop v Oracle Areno, ne pa tudi vstopa na tribuno ali sedeža. Imetnik takšne vstopnice torej ne bo imel pogleda na igrišče, lahko pa bo postopal po drobovju dvorane - tam, kjer imajo običajni navijači pač dostop. Takšen navijač si bo lahko tudi ogledal tekmo, vendar na teve ekranu v eni od restavracij v dvorani. Med tekmo si bo lahko privoščil obrok in užival ob bučni kulisi, ki bo prihajala iz same dvorane, lahko bo, denimo, kupoval izdelke v klubski trgovini. Vse bo lahko počel, le v živo si ne bo mogel ogledati tekme. Bo pa lahko prijateljem in znancem ponosno dejal, da gre na tekmo, če ga bo kdo vprašal.



Imetnik takšne vstopnice, ki ne bo prenosljiva, bo lahk takšen luksuz užival točno en mesec, potem bo šlo v prodajo novih 200 vstopnic "brez pogleda na igrišče".

V klubu so prepričani, da bodo šle te vstopnice za med, saj imajo ob razprodani dvorani v tem trenutku 44.000 čakajočih na sezonsko vstopnico.

Članki iz rubrike