natasa ralijan tic gasper Odkrito.si

Bivša partnerica Gašperja Tiča nikogar ne ...

Severina Kojić Svet24.si

Veselje v družini Kojić: Severina delila veselo ...

horoskop Petisvet.si

Horoskop: od 22.4. do 28.4.2019

potres, filipini, 22. 3 Svet24.si

FOTO: »Mogoče jih je slišati, kako kričijo od ...

Igor Pervić Svet24.si

Umrl zlati deček srbske kinematografije

pia Njena.si

Loserka Pia je osvojila srce tega mladeniča!

milan tržan prhanje Njena.si

Ljubezen po domače: Drgnjenja na televiziji niso ...

nu
nu
0 26.08.2018 16:18:45

Izjemna ANEKDOTA z ene od zagrebških ulic! Hrvaški zvezdnik lige NBA s prijatelji TAKOLE priskočil na pomoč gospe v težavah! (FOTO)

FIBA
Dario Šarić je navdušil Hrvaško.

Dalmatinec je v zadnji sezoni lige NBA postal ena od zvezd najmočnejše lige na svetu, toda to ga ni spremenilo. Njegova poteza iz ene od zagrebških ulic med obiskom domovine o tem pove vse … Razkrili so jo na instagram profilu NBA Hoopster.

Zgodilo se je že na začetku poletja, ko so se Dario in prijatelji sprehajali po Zagrebu in naleteli na gospo v težavah … »Ta zgodba dokazuje, kakšna ikona je Šiši. Moja mama je z avtom pripeljala v precej ozek del ulice in naletela na težave. Če bi šla naprej ali nazaj, bi poškodovala avto. Do nje je pristopila skupina petih ali šestih Dalmatincev (prepozna jih po naglasu) in eno dekle, ki so ji prijazno ponudili, da ji dvignejo avto in ga obrnejo v položaj, da bo lahko varno prepeljala skozi prehod. Mama je najprej mislila, da jo zafrkavajo, a bili so smrtno resni. Potem so se dogovorili za taktiko in načrt in avto res obrnili tako, da je lahko odpeljala naprej. Šele tik pred koncem je mama spoznala, da je to Dario Šarić s prijatelji, in ga fotografirala.«

Verjetno je odveč poudarjati, da si je hrvaški zvezdnik s to preprosto gesto prislužil ogromno novih simpatij.

Značke: dario-šarić, nba, zagreb

Članki iz rubrike