tanja žagar Odkrito.si

Tanja Žagar tega ni mogla obdržati zase!

Veliki horoskop 2014 Svet24.si

Horoskop za petek, 21. septembra

Sanje, duša Petisvet

4 znaki, da gre za čas pred vašo smrtjo

vreme, ohladitev, dež Svet24.si

Velika vremenska sprememba: tako hitro se bo ...

voznik avtobusa, najstnik Svet24.si

VIDEO: Šolar je stekel pred avtobus, žalil ...

maja zupan miss 2017 Najstnica.si

VIDEO: Kako se pripraviti na lepotno tekmovanje?

jani jugovic, teja perjet Njena.si

Teja Perjet iskreno o težavah z zanostivijo

ku
ku
0 18.08.2018 12:32:16

ŠE KAMEN BI ZAJOKAL! To je zgodba navijačice, ki ji na poti do ozdravitve pomagajo - KOŠARKARJI!

Del vsebine pisma navijačice Lokomotiva
vszi
To je srce parajoče pismo, ki ga danes občuduje vsa svetovna javnost. To so besede navijačice ruskega Lokomotiva Kubana, ki ji košarka rešuje življenje.

To je zgodba navijačice košarkarjev Lokomotiva, ki je dan pred rojstnim dnevom in pomembno tekmo svoje ekipe doživela možgansko kap. Na poti vrnitve, na poti okrevanja je našla posebno moč - v košarkarskem klubu, za katerega tako močno navija. Zdaj je Tatiana na naslov svojega kluba poslala prav posebno pismo.

Moja zgodba
Naslednji dan bi morala praznovati rojstni dan in nameravala sem si ogledati tekmo Lokomotiva s turško Darušafako. Ampak doživela sem možgansko kap. Preživela sem, vendar sem pozabila sleherno besedo, ki sem jo prej poznala. Nisem več vedela, kako mi je ime, kako je ime mojim otrokom, nisem več vedela, kako se reče stvarem. Vse sem pozabila. Po treh dneh se mi je v spomin vrnila ena od košarkarskih tekem. Nisem se spomnila podrobnosti, sem pa jasno videla sebe, kako sedim na svojem sedežu v dvorani. Potem sem zagledala igralce, igro. Prepoznala sem Collinsa, zagledala sem trenerja Sašo Obradovića.
Kot nora sem začela ponavljati imena igralcev. Vsakič znova in znova. Naslednji dan sem se spomnila še ostalih besed. Ko sem znala našteti vse igralce, sem vedela, da bom ozdravela.
Vedno bom hvaležna igralcem in trenerjem Lokomotiva. Tako zelo ste mi pomagali. Nikoli vas ne bom pozabila. Želim vam vse najboljše.
Vaša Tatiana V.

Članki iz rubrike