krizaj Odkrito.si

Bojan Križaj zapustil dom pri Tržiču: prestiž ...

John Hancock Center Svet24.si

Ujeti v dvigalu preživeli padec iz 95. nadstropja

žalostna punčka Petisvet.si

Mamica moja, mamica moja!

bitcoin Svet24.si

Bitcoin strmo padel, izgubil že 66 odstotkov

meghan markle_nosečnost_2 Svet24.si

FOTO: Konec skrivalnic za Meghan

Priyanka Chopra, nick jonas Najstnica.si

Nick Jonas o bitki z boleznijo

noč na kmetiji Njena.si

Vabilo kmetice na seks v troje razkrila ...

ku
ku
0 17.08.2018 21:48:27

Saša Dončić BRUTALNO ISKRENO o Luki Dončiću in njegovemu agentu! Zabil mi je nož v hrbet, želim ...

Luka in Saša Dončić
Nova razkritja v aferi Dončić.

Afera Dončić se je razplamtela. Novice o ponarejenem podpisu in poskusu zamenjavi agenta Luke Dončića Billa Duffyja s Charlesom Briscojem, za čemer naj bi stal Slavko Djurić in tudi Lukov oče Saša Dončić še kar naprej dežujejo. 

Zdaj se je oglasil Duško Drlačić, v Sarajevo rojeni in v Torontu stanujoči voznik tovornjaka, ki naj bi spoznal Slavka Djurića s Sašo Dončićem. Drlačić je za TV Slovenijo spregovoril tudi o tem, da Saša Dončić v tej aferi ni ničesar kriv. "On sploh ni vedel, kako se Slavko piše. Poklical me je pred dvema dnevoma in vprašal, ali je mogoče, da je to ta Slavko, o katerem zdaj poročajo mediji," je dejal Drlačić. 

In priznal, da je Saša Dončić na vsak način želel, da Luka zamenja Duffyja. Dončić naj bi Drlačiću dejal: "Duško, Bill Duffy je meni zabil nož v hrbet in na pokvarjen način prišel do pogodbe z mojim sinom. Jaz bi rad videl, da moj sin prekine sodelovanje z njim in če lahko kakor koli pomagam v tej smeri, bom to storil. Ne zanima me denar, nočem niti dolarja od česar koli, rad bi samo, da gre Bill Duffy stran od Luke." 

Članki iz rubrike