roblek 1 Odkrito.si

Slovo znanega Slovenca: le redki so vedeli za to

audi Svet24.si

FOTO: Živijo v študentskem domu in vozijo drage ...

Čakre Petisvet

Ko čakre ne delujejo, se lomita telo in duh

nisku, prometna nesreča Svet24.si

Nagi sedli v avto, sosede strpali v prtljažnik in...

meghan markle Svet24.si

FOTO: Meghan prvič sama: to jo je povsem "zvilo"

miss slovenije Najstnica.si

Kaj prinese naziv Miss Slovenije?

bar pretep Njena.si

Jasmina pretepla Laro in zapustila šov!

ku
ku
1 28.07.2018 12:07:16

V Houstonu zdaj sestavili SANJSKO MOŠTVO, ki bo protiutež Golden Statu za prevlado na zahodu

Reuters
Houston Rockets so danes ponoči dokončno sestavili mozaik za prihodnjo sezono in takoj napovedali boj za naslov prvaka.

Kako tudi ne bi, ko pa so po Hardnu, ki je lani podpisal dolgoletno pogodbo, letos v prestopnem roku podpisali tudi s Chrisom Paulom. 

V zadnjih dneh pa so pridobili še pomoč Carmela Anthonyja, ki se je za minimalno pogodbo dogovoril za enoletno sodelovanje s Houstonom, potem ko mu je Atlanta izplačala skorajda 25 milijonov evrov za prekinitev pogodbe po menjavi z Oklahomo (v nasprotno smer je odšel Dennis Schröder).

No, včeraj pa je pristaše Rocketsov razveselila še novica, da so končno dosegli skupen jezik s švicarskim centrom Clintom Capelo, enim najboljših obrambnih košarkarjev minule sezone. 

Houston bo plačeval kar nekaj luksuznega davka, a v nasprotnem primeru pač ne bi uspel podpisati z mladim košarkarjem, ki je s Houstonom podpisal 5-letno pogodbo v vrednosti 90 milijonov dolarjev. 

Zdaj imajo pri Houstonu štiri odlične člane prve peterke (uigranost s Carmelom Anthonyjem, ki ne slovi kot dober obrambni košarkar bo v tem pogledu odločilna), s katerimi se bodo lahko borili z Golden Statom, ki so letos moštvu dodali še enega najboljših centrov nasploh DeMarcusa Cousinsa, ki pa do novega koledarskega leta zaradi okrevanja po strgani ahilovi tetivi ne bo igral. 

Članki iz rubrike