1 Odkrito.si

Spet navdušili Srbe

horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 21. julija

oko Petisvet.si

Stopnje v duhovnem razvoju: bližnjic ni, so pa ...

Ivan Galeković Svet24.si

VIDEO: Znanih je več informacij o tragediji, ki ...

angela merkel Svet24.si

FOTO: Angela Merkel - vajena žarometov in ...

verboten 3 Njena.si

Pri Natalji Verboten gostje oblečeni končajo v ...

rok švab Njena.si

Takole Modrijan razvaja svojo srčno izbranko

STA
STA
0 27.07.2018 12:05:06

Težave pustil za seboj, zdaj si želi oživiti kariero: Odom gre na Kitajsko

V bordelu je užival številne nedovoljene substance, med drugim kokain in viagro.
Reuters
Nekdanji ameriški košarkarski zvezdnik Lamar Odom, ki je imel pred leti tudi precejšnje težave zaradi zasvojenosti s kokainom, se vrača na igrišča. Zdaj 38-letni prvak NBA iz let 2009 in 2010 je sporočil, da bo igral na Kitajskem, ni pa razkril svojega novega kluba.

Odom je novico o obuditvi kariere objavil na družbenem omrežju Instagram. Tam se je zahvalil tudi nekdanjemu soigralcu Stephonu Marburyju za navdih; Marburyjeva kariera je morda tudi Odoma spodbudila h kitajskemu nadaljevanju košarkarske poti, saj Marbury že od leta 2010 igra na Kitajskem, v zadnji sezoni je bil član kluba Beijing Fly Dragon, pred tem pa je bil sedem sezon pri ekipi Beijin Duck.

V ligi NBA, kjer je bil z Los Angeles Lakers dvakrat prvak, je Odom nazadnje igral v sezoni 2012/13, naslednje leto je imel še kratko evropsko avanturo pri španski Kutxi Laboral. V NBA je med letoma 1999 in 2013 odigral 1071 tekem, v povprečju je na njih dosegal po 13,3 točke in 8,4 skoka.

Po letu 2015 se je redko pojavljal v javnosti, so pa prišle na dan njegove težave zaradi zasvojenosti s kokainom. Leta 2015 je bil zaradi tega v življenjski nevarnosti, saj so ga, potem ko so ga nezavestnega našli v nekem bordelu v ameriški zvezni državi Nevada, v bolnišnici komajda rešili. Zdravljenje je bilo uspešno in lani je sporočil, da se je rešil odvisnosti.

Značke: košarka, sta

Članki iz rubrike