Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
16.12.2015 19:41:39
Deli članek:

Le kam se ti mudi?! (video)

Po koncu obračuna si športniki ponavadi vzamejo še nekaj časa za odgovore na vprašanja novinarjev, košarkarju LA Clippersov pa se je hudo mudilo.

J. J. Redick bi moral po koncu obračuna v Los Angelesu odgovarjati na vprašanja novinarja televizijske hiše Fox, a se mu je zelo mudilo.

Clippersi so pred domačini gledalci premagali Milwaukee, novinar pa je hotel iz Redicka spraviti nekaj stavkov. To mu je tudi uspelo, kaj več pa ni dobil, saj se je košarkar vedel sila nenavadno.

Že med vprašanjem se je obnašal nadvse živčno, nekako le izustil dva stavka, nato pa kot blisk pobegnil v slačilnico. Številni so v šali dejali, da beži pred policijo, pravi vzrok pa je bila nenavadna kazen.

Clippersi so namreč uvedli kazen za tistega, ki zadnji pride v slačilnico, in sicer mora pred soigralci predstaviti plesno točko. Redick se je očitno hotel na vsak način izogniti tej kazni, kot je kasneje prišla informacija iz slačilnice, pa je bil pri tem tudi uspešen in ni prišel zadnji v garderobo. Vprašanje je le, kdo je moral plesati pred soigralci ...