Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
15.10.2015 16:00:10
Deli članek:

Dovolj je reči le - Tim Duncan

Reuters

Morda spodnji videoposnetek sploh ne bi prišel v javnost, če ne bi glavne vloge odigral Tim Duncan.

Moštva iz lige NBA se vneto pripravljajo na novo sezono, nobena izjema ni San Antonio. Na dosedanjih treh pripravljalnih tekmah je sicer še brez zmage, nazadnje je moral priznati premoč Atlanti.

Kljub skromnemu izkupičku, v 13 minutah je dosegel le štiri točke, pa je v središču pozornosti prvi zvezdnik San Antonia Tim Duncan. V ligi NBA velja za enega najbolj zaželenih igralcev, nenazadnje to potrjuje tudi priznanje, ki ga je prejel po koncu zadnje sezone. Košarkarji vsako leto izberejo košarkarja, ki bi si ga najraje želeli za soigralca, nazadnje pa je premočno zmagal ravno 39-letni Duncan, ki je za seboj pustil Vinca Carterja.

Na zadnji pripravljalni tekmi pa smo lahko videli, zakaj bi si ga številni želeli v svoji ekipi. Poleg tega, da velja za nesebičnega in odličnega košarkarja, gre tudi za nadvse prijaznega igralca. Na internetu je tako zakrožil posnetek, na katerem Duncan z brisačo ovije soigralca Manuja Ginobilija. Vsekakor poteza, za katero bi poskrbel vsak košarkar, ki sliši na ime Tim Duncan.