Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ku
ku
14.10.2015 08:41:29
Deli članek:

Zaužil deset tabletk viagre, zdaj se bori za življenje

vszi

Lamar Odom je po poročanju ameriških medijev v kritičnem stanju in se bori za življenje. Nekdanjega košarkarja so nezavestnega našli v Nevadi.

Še en nekdanji košarkar se spopada s težavami v zasebnem življenju. Nekdanji mož Khloe Kardashian je trenutno v bolnišnici, kjer je priklopljen na aparate, ki mu pomagajo dihati.

Po poročanju ameriških medijev je Lamar Odom izgubil zavest v enem od vegaških nočnih klubov, kjer je vzel 10 tabletk zeliščne viagre in v štirih dneh spil nekaj steklenic konjaka. Odoma so našli nezavestnega na ljubezenskem ranču Dennisa Hofa v Pahrumpu v torek zvečer.

vszi

Zdaj je v kritičnem stanju. Svojci vključno z nekdanjo ženo so že namenjeni v bolnišnico k Odomu. Nekdanji košarkar je zaradi težav povezanih z drogo že izgubil dva prijatelja, zdaj pa se s podobnimi težavami ubada še sam. Večkrat je že bil na odvajanju, zdaj se kot rečeno bori za življenje v bolnišnici Desert view

Menedžer ranča je povedal, da ni bilo znakov rabe ostalih drog, medtem ko je za medije dejal: »Zares je žalostno. Dekleta, ki so ga našla, in ogromno ostalih ljudi je vidno pretresenih. Upam, da se bo izvlekel,« je povedal Dennis Hof. Našli sta ga Ryder Cherry in Monica Monroe, ki pa za medije nista želeli dati izjave.

vszi

Odom je sicer dvakratni prvak like NBA z LA Lakers, ob tem pa se im še z bronasto medaljo na OI v Atenah.

vszi