franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ps
ps
0 13.10.2015 19:30:52

Begić na preizkušnjo k Pelikanom

Arsen Perić
Še natanko 14 dni je do začetka sezone v ligi NBA in morda bomo v njej imeli štiri košarkarje, ne zgolj treh.

Onstran luže je namreč odpotoval Mirza Begić, ki se bo poskušal dokazati pri New Orleansu. Pelikani so se za preizkus slovenskega reprezentanta odločili zaradi poškodbe Alexisa Ajincaja; Francoz jo je skupil na prvi pripravljalni tekmi pred desetimi dnevi in bo odsoten še nekaj tednov. New Orleans ima sicer pod košem še vedno Turka Omerja Asika, Jeroma Jordana in Kendricka Perkinsa, da o Anthonyju Davisu ne govorimo. A očitno so v klubu presodili, da potrebujejo še dodatno varnostno rezervo, in povabili Begića.


Slednji je v Ljubljani čakal na pravi klub. Kot je pred kratkim povedal za Ekipo SN, je imel ponudbo Laboral Kutxe, prav tako so ga vabili v Nemčijo in na Kitajsko, a liga NBA je seveda svet zase.
To že vedo Saša Vujačić, Goran Dragić in Beno Udrih, ki se s svojimi klubi prav tako pripravljajo na novo sezono. Dragić je ob zmagi nad San Antoniem s 97:94 dosegel pet točk ter imel po tri podaje in skoke. Vujačić je v dresu New Yorka, ki je s 94:88 ugnal Philadelphio, v statistiko vpisal osem točk, pet skokov in tri podaje. Udrih je pri zmagi Memphisa nad Clevelandom z 91:81 sodeloval le nekaj minut, saj je ob metu nerodno doskočil in si spet poškodoval gleženj ter nato odšepal v garderobo.

Članki iz rubrike