Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
09.05.2015 15:10:56
Deli članek:

Tudi oče, ne samo trener (video)

vszi

Sinočnji obračun končnice lige NBA med Los Angeles Clippersi in Houstonom se je končal z visoko zmago domače ekipe (124:99).

Ta zdaj v zmagah vodi z 2:1. Odlično tekmo je odigral Austin Rivers, ki se je ustavil pri 25 točkah, kar je njegov rekord v končnici. Poleg tega ima veliko zaslug še za odlično serijo Clippersov ob koncu tretje četrtine, ko je v zadnjih štirih minutah prispeval 15 točk.


Seveda je bil nad fantovo predstavo navdušen tudi trener Doc Rivers, ki je hkrati Austinov oče, vendar tega na zunaj ni bilo videti. Njemu je bilo vendarle najpomembnejše to, da je njegova ekipa v zmagah povedla z 2:1.

Nato pa je k njemu pristopil prvi zvezdnik ekipe Chris Paul in mu dejal: "Zdaj je čas, ko si lahko tudi oče, ne samo trener."

"Ko mi je Chris Paul to rekel, tega niti nisem registriral," je po srečanju povedal Doc Rivers in dodal: "Bil je zelo agresiven, ves čas smo mu govorili, da mora biti prav tak. Odlično je zadeval. Najbolj pomembno pa je, da se je C. P. vrnil po poškodbi in se na igrišču dobro počutil."