Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
10.03.2015 18:23:39
Deli članek:

Denarna kazen za zaletavanje med intervjujem (video)

vszi

Kadar igralec daje intervju že na igrišču, lahko večkrat vidimo, kako ga kateri od soigralcev na zabaven način pri tem "ovira".

Navadno gre za prijateljsko zafrkavanje, ob katerem se marsikdo nasmehne, veliko pa je takih, ki ob tem le zamahnejo z roko.

V dvoboju lige NBA med ekipama Los Angeles Clippers in Golden State Warriors se je zgodilo nekaj podobnega, a hkrati tudi nekoliko drugačnega.

Član Bojevnikov Draymond Green je odgovarjal na novinarkino vprašanje, pri tem pa se je vanj (ne)namerno in predvsem rahlo zaletel član Clippersov Dahntay Jones. Govorec se je ob provokaciji nekoliko zmedel in pogledal, kdo je bil tisti, ki ga je prekinil.

Ko je videl, da ni bil nihče izmed njegovih soigralcev, je bil kar malo presenečen. Rabil je nekaj sekund, da je lahko nadaljeval začeto misel. Njegov pogled pa je bil precej jezen, videti je bilo, kot da bi želel kar takoj obračunati s tekmecem.

Na dogajanje pa se je pozneje odzvalo tudi vodstvo lige, ki je Jonesa denarno kaznovalo. Zaradi na prvi pogled precej neznatnega "prekrška" bo moral 34-letnik tako plačati deset tisoč dolarjev (približno 9340 evrov) globe.