Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
29.01.2015 16:46:06
Deli članek:

LeBron James zaplesal ob Irvingovi simultanki (video)

vszi

LeBron James je eden najboljših košarkarjev zadnjega desetletja.

Že pred časom nas je navadil, da je on tisti, ki ima v odločilnih trenutkih tekme žogo v svojih rokah. In posledično tudi odloči tekmo. A tokrat temu ni bilo tako. James je dvoboj svojega Clevelanda s Portlandom spremljal s strani. Za to je kriva poškodba zapestja, zaradi katere je moral na prisilni počitek.

Njegovo odsotnost pa je odlično izkoristil Kyrie Irving, ki je bil najbolj zaslužen za zadnjo zmago Konjenikov z 99:94. Pri tem je dosegel 55 točk, kar je tudi njegov strelski osebni rekord.

Reuters

Dosegel je 11 trojk in z linije prostih metov izkoristil vseh deset metov. Od Clevelandovih zadnjih 28 točk jih je on prispeval 24. Za pravo navdušenje v dvorani pa je poskrbel 6,4 sekunde pred koncem, ko je svoje moštvo povedel v vodstvo s 97:94. Nato je v obrambi ujel odbito žogo, izsilil osebno napako in zadel še dva prosta meta, s katerima je zapečatil usodo gostov.

Navijači so bili tako navdušeni nad Irvingovo predstavo, da so začeli vzklikati "MVP, MVP". Vse skupaj pa je LeBrona Jamesa privedlo do tega, da je ob igrišču pokazal nekaj svojih plesnih gibov.