Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
28.01.2015 17:05:01
Deli članek:

Minuto odmora izkoristila za pretep (video)

vszi

Košarkarji Memphis Grizzlies imajo odlično sezono, na dosedanjih 45 tekmah so vknjižili že 33 zmag.

Ta izkupiček jih uvršča na drugo mesto vzhodnega dela lige NBA. Zelo dobro pa se je v moštvu znašel tudi slovenski organizator igre Beno Udrih. Vendar bomo zdaj nekoliko zapostavili Grizlije in se raje dotaknili njihove podružnice v razvojni ligi (D-League) Iowa Energy.

Na športnih prizoriščih je med igralci vselej prisotnih veliko iskric, zato se včasih zgodi, da živci popustijo in se sprti strani skušata "pogovoriti in dogovoriti" s pomočjo fizičnega obračunavanja. Natanko to se je zgodilo tudi v sinočnjem dvoboju prej omenjene Iowe Energy z ekipo Rio Grande Valley Vipers.

Med minuto odmora v tretji četrtini sta si pošteno v lase skočila Kalin Lucas in Jarnell Stokes. Ostali igralci, ki so bili blizu dogodka, so morali vložiti kar precej napora v to, da so ju nekako uspeli ločiti.

Zdaj pa še podatek, ki stvar naredi nekoliko komično. Fanta sta namreč soigralca! Posledica: oba sta bila izključena.

Zaenkrat v javnost še ni prišel razlog, zaradi katerega je prišlo do kratkega stika med njima, jasno pa je, da oba želita opozoriti nase, da bi ju ogledniki Memphisa mogoče povabili v ekipo.

No, nekaj jima je vendarle uspelo, nase sta že opozorila, a na njuno nesrečo iz povsem napačnih razlogov.

Stokes je v letošnji sezoni sicer že nastopil na 16 tekmah za Memphis, po tem incidentu pa se zdi, da bo do njegovega morebitnega naslednjega nastopa minilo še precej časa.