Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
23.01.2015 21:23:00
Deli članek:

Nežnejši spol? Premislite še enkrat (video)

V noči na petek sta se v ameriški univerzitetni košarkarski ligi pomerili ekipi iz Alabame, srečanje velikih tekmic pa ni minilo brez pretepa.

Univerzi Alabama in Auburn slovita kot eni največjih tekmic v ameriški študentski ligi. Obe prihajata iz Alabame, njuna srečanja pa so vedno zelo zanimiva. Nič drugače ni bilo tokrat, ko so se dekleta teh dveh univerz pomerila na košarkarski tekmi.

Minuto in štirinajst sekund pred koncem prvega polčasa sta si v lase skočili Hasina Muhammad in Breanna Hayden. Slednja je prva udarila tekmico v obraz, seveda ji košarkarica Auburna ni ostala dolžna in vnel se je vsesplošen pretep, v katerem jo je skupila celo sodnica, ki je skušala vročekrvnici spraviti narazen.


Sledila je izključitev obeh košarkaric, pot v slačilnico pa si je prislužila še ena igralka Alabame, ki ne bi smela zapustiti klopi. Pretepaški vložek pa je očitno bolje del gostjam, ki so se po zaostanku z 28:15 hitro vrnile v igro, v napetem zaključku srečanja pa so boljšo igro prikazale domačinke, ki so ob rezultatu 51:50 v zadnji sekundi blokirale met tekmic in slavile prestižno zmago.