Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
12.07.2014 17:08:45
Deli članek:

Sovražnik spet postal ljubljenec

vszi

Vrnitev LeBrona Jamesa v Cleveland je dvignila (in še dviguje) ogromno prahu, med najbolj zadovoljnimi pa so seveda navijači Cavaliersov.

Ko je imel Cleveland leta 2003 pravico prvega izbora na draftu, je bilo takoj jasno, da bo izbral LeBrona Jamesa. Slednji se mu je oddolžil na najboljši možni način - s svojimi igrami. Domači navijači so ga hitro vzeli za svojega, kmalu je postal njihov največji ljubljenec.

tw

Andrson Varejao: "Dobrodošel nazaj. Zelo sem vesel za Cleveland in vse prebivalce. Radi te imamo."

Toda to se je hitro spremenilo leta 2010, ko je s prestopom v Miami postal njihov sovražnik številka ena. Privrženci Clevelanda so zažgali njegove drese, imeli so ga za izdajalca in mu ob gostovanju Miamija v Clevelandu namenjali koncerte žvižgov.

Na vse to so zdaj hitro pozabili, eden najboljših košarkarjev se je namreč vrnil na kraj zločina, tokrat v "pravem" dresu. Na socialnih omrežjih je spet ena najpogostejših tem, med bolj zadovoljnimi pa so tudi njegovi novi soigralci. "Dobrodošel nazaj. Zelo sem vesel za Cleveland in vse prebivalce. Radi te imamo," je dejal Anderson Varejao.

Zelo vesel je bil tudi direktor Clevelanda Len Komoroski, ki je tvitnil: "Ta teden se bo v zgodovino Clevelanda vpisal kot eden najboljših! Gremo Cavsi, gremo Cleveland," njegov prihod pa je pozdravila celo bejzbol ekipa Cleveland Indians, ki je zapisala: "Zdaj je zagotovo najboljši čas, da si v Clevelandu športni navdušenec. Dobrodešel domov, Kralj James."