Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ue
ue
24.09.2024 16:32:43
Deli članek:

Kakšne so posledice zastrašujočega padca Žige Daneua? Znani so izvidi dodatnih preiskav

alesfevzer.com

Žiga Daneu je v nedeljo doživel grd padec.

Na tekmi z FMP-jem v Beogradu je na parketu prvič prišel šele malo pred koncem tekme, tisti kratek čas v igri pa se je zanj končal najslabše možno. Ob poskusu blokade je padel čez soigralca in z vso silo priletel na hrbet, ob tem pa še močno udaril z glavo ob tla.

Odpeljali so ga v bolnišnico, kjer pregledi na srečo niso pokazali nič hujšega, zato je lahko hitro zapustil Beograd in se vrnil v Ljubljano. Tu so sledili dodatni pregledi in Cedevita Olimpija je v torek sporočila, kakšni so rezultati. 'Dobra novica iz Ljubljane: Žiga Daneu je zjutraj opravil pregled z magnetno resonanco, ki je pokazal, da jo je Žiga po nedeljskem padcu odnesel povsem brez posledic. Zdravstvena ekipa Cedevite Olimpije je pripravila protokol, po katerem se bo Žiga postopoma vrnil v polno intenziteto treningov,' so zapisali v Stožicah.


Res dobra novica, ki se po videnem sliši skoraj neverjetno, saj je bilo vse skupaj res videti grozljivo. Tudi v našem uredništvu Žigu želimo, da ga bomo čim prej znova videli na parketu.

alesfevzer.com