mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

poroka-na-prvi-pogled, večer, marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
0 06.02.2023 00:09:41

Totalni hit v regiji! Zrušil Olimpijo, potem pa se mu je odpeljalo (video)

Košarkarji Cedevite Olimpije so v ligi ABA izgubili še tretjič zapored, orožje so položili pred MZT-jem iz Skopja, ki je pred tem dobil le dve tekmi.

Makedonci so zadnjeuvrščeno moštvo lige, po devetih zaporednih porazih pa so v dvorani Jane Sandanski gostili favorizirane Ljubljančane. Trener Dragan Nikolić, ki je MZT prevzel v dneh pred novim letom, je doslej izgubil vse tekme. A prav ob gostovanju Cedevite Olimpije dočakal prvo zmago.

Motivirani domačini so izkoristili izjemno slabo predstavo slovenskih prvakov in v zaključku ohranili prednost. Po zaključni sireni se je trenerju Nikoliću dobesedno 'zmešalo'. Pomembno zmago v boju za obstanek je prešerno proslavil z navijači. "Vse je šlo ven iz mene. Bilo je zelo čustveno," je svoje obnašanje komentiral na tiskovni konferenci.



Potem je še pretirano dodal, da so njegovi varovanci igrali proti odlični Cedeviti Olimpiji. "Ali veste, kakšne rezultate ima ta ekipa z mojim kolegom Golemcem? Gre za klub, ki ima športnega dobrotnika Emila Tedeschija, ki daje veliko denarj. To je gosposki klub, želim mu veliko sreče."

Zmago je želel nekomu pokloniti. "To vedno delam. Vem, kolik sporočil sem prejel od Vardarja pa do Triglava, ko sem prevzel MZT. Vsem tem ljudem posvečam to zmago, tudi navijačem. Od vseh čustev sem povsem prazen."

Članki iz rubrike