stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Slovenija v žaklju ali ko je dovoljeno vse

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
4 04.02.2023 07:46:56

Superzvezdnik na poti k Luki Dončiću?! Bodo v Dallasu le sestavili šampionsko ekipo?!

Profimedia
Ligo NBA je močno pretresla novica, da želi Kyrie Irving zapustiti Brooklyn. Igralec bi rad odšel v drug klub do naslednjega četrtka, ko se bo končal rok za menjave igralcev.

Košarkarjeva želja po odhodu je ligo pretresla v smislu, da so se takoj začele špekulacije, kdo ga bo uspel dobiti. Tridesetletni branilec spada med superzvezdnike lige, a hkrati je njegova svojeglavost tista, ki marsikoga moti. Toda tak je Kyrie Irving, v paketu dobiš izjemnega košarkarja in precej kontraverzno osebnost.


Seveda se je kmalu po objavi novice izoblikoval nabor moštev, kjer bi lahko pristal. Poznavalci dogajanja omenjajo Los Angeles Lakers, Miami, Phoenix in - Dallas. Prav zadnja naj bi imela najbolj realne možnost, da ga res zvabita v svoje vrste.

Pri tem naj bi imeli pri Dallasu dobre možnosti, da ga dobijo. Ekipa nujno potrebuje igralca, ki bi z Luko Dončićem tvoril par superzvezdnikov. Nikakor ni zanemarljivo, da se je Dallas že pred časom zanimal za Irvinga, zato naj bi prav gotovo razmislili, kako izpeljati posel. Je pa res, da Dallas tako kot večina drugih ekip v preteklosti ni bil pripravljen sprejeti njegove plače. Morda bo zdaj drugače, saj bo potrebno Dončiću dodati kakšnega superzvezdnika, če želijo narediti moštvo, ki bo sposobno osvojiti prstan.

Članki iz rubrike