luna roka Dobra karma

Naravni ritmi v mesecu aprilu skozi djotiš ...

babica, ženska, zamišljena, žalostna, upokojenka, starka Svet24.si

Izpoved slovenske starostnice: "Po vasi so ...

lucija sikovec usaj pl1 Reporter.si

Upam si trditi, da ko je Janša prevzel ...

infekecijska klinika ljubljana, koronavirus Svet24.si

V soboto potrjenih 46 novih okužb, ugasnili dve ...

sanolabor, maske, zdravko-počivalšek Necenzurirano

Afera maske: dobil desetmilijonski posel, dolguje ...

04CONTAGION-01-videoSixteenByNineJumbo1600 Odkrito.si

Je to film, ki je napovedal pandemijo ...

inja zalta Njena.si

Preobrat: Inja Zalta po zbiranju denarja že doma

STA
STA
0 17.03.2020 08:42:57

DRASTIČNO! Slovenski klub ostal brez MOČNEGA ADUTA: Ustrašil se je KORONAVIRUSA in prosil, ali lahko ...

Profimedia
Slovenski košarkarski prvak Koper Primorska je sporazumno prekinil sodelovanje s 26-letnim ameriškim organizatorjem igre, Sterlingom Dupreejem Gibbsom. Za prekinitev pogodbe je zaprosil ameriški košarkar, ki je zaradi pandemije koronavirusne bolezni covid-19 odpotoval domov v ZDA.

Dupree Gibbs se je Koprčanom pridružil sredi letošnje sezone in s klubom v le dveh mesecih osvojil slovenski košarkarski pokal. V tem obdobju je na parketu državnega prvenstva prebil povprečno 18,3 minute in dosegel 11,5 točke, 2,8 skoka in 2,2 podaje.

Dupree Gibbs se je vrnil v Združene države Amerike, ker želi v domačem okolju pričakati konec trenutnih razmer s koronavirusom. Pogodba je prekinjena, vendar obstaja možnost, da se bo ameriški košarkar, če bo tako želel, v Koper vrnil po zajezitvi epidemije."Želja Sterlinga je bila, da ob trenutnih razmerah zapusti državo in se vrne v Združene države Amerike. V klubu mu nismo želeli stati na poti, zato smo ustregli njegovi želji. Ob prekinitvi pogodbe smo sklenili, da ima možnost za vrnitev v klub, v kolikor se bo trenutno stanje umirilo in bomo v državi uspešno zajezili širjenje covid-19," je sporočil vodja ekipe Goran Jagodnik.

"V Kopru sem se počutil odlično, saj smo imeli s Primorsko zelo uspešno sezono. Zaradi izbruha koronavirusa in ženine nosečnosti so mi v klubu dovolili oditi domov. Zahvaljujem se Primorski za profesionalizem. Užival sem v igranju za Primorsko in klubu želim le najboljše v nadaljevanju zgodbe. Upam, da se v kratkem ponovno vidimo. Hvala za vse," pa je pred odhodom čez lužo dejal Dupree Gibbs.

Članki iz rubrike