alex volasko Dobra karma

Najlepši slovenski zvezdniški par gre končno ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

špela trafela Svet24.si

Mlada znanstvenica, ki ne zna lenariti in odkriva ...

z najo Svet24.si

»Kdo ima v tem sistemu posebne potrebe: naši ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

jurij zrnec Njena.si

Jurij Zrnec na novi fotografiji popolnoma ...

STA
STA
0 17.03.2020 08:42:57

DRASTIČNO! Slovenski klub ostal brez MOČNEGA ADUTA: Ustrašil se je KORONAVIRUSA in prosil, ali lahko ...

Profimedia
Slovenski košarkarski prvak Koper Primorska je sporazumno prekinil sodelovanje s 26-letnim ameriškim organizatorjem igre, Sterlingom Dupreejem Gibbsom. Za prekinitev pogodbe je zaprosil ameriški košarkar, ki je zaradi pandemije koronavirusne bolezni covid-19 odpotoval domov v ZDA.

Dupree Gibbs se je Koprčanom pridružil sredi letošnje sezone in s klubom v le dveh mesecih osvojil slovenski košarkarski pokal. V tem obdobju je na parketu državnega prvenstva prebil povprečno 18,3 minute in dosegel 11,5 točke, 2,8 skoka in 2,2 podaje.

Dupree Gibbs se je vrnil v Združene države Amerike, ker želi v domačem okolju pričakati konec trenutnih razmer s koronavirusom. Pogodba je prekinjena, vendar obstaja možnost, da se bo ameriški košarkar, če bo tako želel, v Koper vrnil po zajezitvi epidemije."Želja Sterlinga je bila, da ob trenutnih razmerah zapusti državo in se vrne v Združene države Amerike. V klubu mu nismo želeli stati na poti, zato smo ustregli njegovi želji. Ob prekinitvi pogodbe smo sklenili, da ima možnost za vrnitev v klub, v kolikor se bo trenutno stanje umirilo in bomo v državi uspešno zajezili širjenje covid-19," je sporočil vodja ekipe Goran Jagodnik.

"V Kopru sem se počutil odlično, saj smo imeli s Primorsko zelo uspešno sezono. Zaradi izbruha koronavirusa in ženine nosečnosti so mi v klubu dovolili oditi domov. Zahvaljujem se Primorski za profesionalizem. Užival sem v igranju za Primorsko in klubu želim le najboljše v nadaljevanju zgodbe. Upam, da se v kratkem ponovno vidimo. Hvala za vse," pa je pred odhodom čez lužo dejal Dupree Gibbs.

Članki iz rubrike