Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ku
ku
1 17.03.2020 07:31:20

POZOR! Luka DONČIĆ poziva k ODGOVORNOST in vam vsem SPOROČA: Tudi jaz pogrešam košarko, toda ... (video)

Luka Dončić poziva k odgovornosti.

V teh dneh tudi športnikom in športnicam ni lahko. Lahko si predstavljamo, da bi tudi Luka Dončić veliko raje igral in trdo treniral, kot pa čas preživljal doma, pa čeprav mu ob anamarii in dveh razposajenih kužkih prav gotovo ni dolgčas. 

Tudi največji slovenski zvezdnik v tem trenutku poziva k odgovornemu ravnanju, torej k temu, da vsi skupaj ostanemo doma in preprečimo še hujšo širitev koronavirusa, da z odgovornim ravnanjem pomagamo celotnemu človeštvu, ki je v tem trenutku ogroženo. 

Skupaj s poškodovanim soigralcem Dwightom Powellom sta na daljavo posnela videoposnetek in nagovorila množico. "Pozdravljeni ljudje, sva Luka Dončić in Dwight Powell iz Dallas Mavercksov. Običajno bi bili skupaj v dvorani ali se pripravljali na trening. Toda vsi skupaj delamo na tem, da bi zaustavili širitev koronavirusa in zato se ne družimo v živo. Vsi bi morali ravnati tako. Vsi vi se lahko še vedno zabavate s soigralci, prijatelji in družino, toda na daljavo in to je v tem trenutku najbolj varno. Vsi pogrešamo navijače, soigralce in košarko, toda če bomo stopili skupaj, bomo kmalu nazaj," sporočata Dončić in poškodovani Powell. 

Članki iz rubrike