Tanja Žagar Svet24.si

Sin Tanje Žagar si želi mlajšo sestrico, jo bo ...

horoskop_zodiak-astrologija Svet24.si

Horoskop za petek, 9. aprila

desus erjavec-bobo Reporter.si

Desus na robu propada: Juršo strašijo z ...

poroka, zapor Svet24.si

Poročena, čeprav se sploh ne poznata: Z lažno ...

6ba9bdb07f12d891519545f9ff1f4ccb Necenzurirano

Državni milijon za Počivalškove sodelavce

ainuji Odkrito.si

Zakaj takšne shrljive ustnice?!

Princ Filip, Kraljica Elizabeta Njena.si

Umrl je princ Filip, mož kraljice Elizabete

ku
ku
1 17.03.2020 07:31:20

POZOR! Luka DONČIĆ poziva k ODGOVORNOST in vam vsem SPOROČA: Tudi jaz pogrešam košarko, toda ... (video)

Luka Dončić poziva k odgovornosti.

V teh dneh tudi športnikom in športnicam ni lahko. Lahko si predstavljamo, da bi tudi Luka Dončić veliko raje igral in trdo treniral, kot pa čas preživljal doma, pa čeprav mu ob anamarii in dveh razposajenih kužkih prav gotovo ni dolgčas. 

Tudi največji slovenski zvezdnik v tem trenutku poziva k odgovornemu ravnanju, torej k temu, da vsi skupaj ostanemo doma in preprečimo še hujšo širitev koronavirusa, da z odgovornim ravnanjem pomagamo celotnemu človeštvu, ki je v tem trenutku ogroženo. 

Skupaj s poškodovanim soigralcem Dwightom Powellom sta na daljavo posnela videoposnetek in nagovorila množico. "Pozdravljeni ljudje, sva Luka Dončić in Dwight Powell iz Dallas Mavercksov. Običajno bi bili skupaj v dvorani ali se pripravljali na trening. Toda vsi skupaj delamo na tem, da bi zaustavili širitev koronavirusa in zato se ne družimo v živo. Vsi bi morali ravnati tako. Vsi vi se lahko še vedno zabavate s soigralci, prijatelji in družino, toda na daljavo in to je v tem trenutku najbolj varno. Vsi pogrešamo navijače, soigralce in košarko, toda če bomo stopili skupaj, bomo kmalu nazaj," sporočata Dončić in poškodovani Powell. 

Članki iz rubrike