zhen_yan_da_inline_01 Dobra karma

Nad zaplete pri COVID-19 s smiselnim treningom

2_dejan krajnc Svet24.si

Dejanu Kranjcu manjka le še malo, da postane ...

UV-TRAVNER HOJS-pl Reporter.si

Tako Janez Janša napoveduje udar na odtujene ...

koronavirus, meja, slovenska meja, meja z italijo Svet24.si

Nove spremembne pri prehajanju meje, dve državi ...

POL20150214_BOR1080-2 Necenzurirano

SDS je globoka država #kolumna

image0 Odkrito.si

Tanja Fajon: "Janša je napadalen."

Miša Molk Njena.si

65-letna Miša Molk mami v kopalkah

nu
nu
1 16.03.2020 10:19:14

ODLIČNA NOVICA za Gorana Dragića: Po koncu sezone ga čaka NORO VISOKA pogodba, ponuja mu jo ...

Reuters
Goran Dragić bo dobil nagrado za izjemne igre v tej sezoni.

Zlati slovenski kapetan Goran Dragić ima za seboj izjemno sezono. Povprečno dosega kar 16,1 točke na tekmo, pri čemer je tretji strelec svojega moštva, ob tem ima še 5,1 asistence in 3,1 skoka na tekmo. Je eden izmed kandidatov za prestižno nagrado najboljšega šestega igralca lige, še posebej, ker je njegov Miami na zelo visokem četrtem mestu na Vzhodu z 41 zmagami in 24 porazi. 

Dragiću po koncu sezone sicer z Miamijem poteče pogodba, ki jo je z Vročico podpisal julija 2015, vredno 90 milijonov dolarjev. Zato se seveda poraja vprašanje, kaj se bo s 33-letnim organizatorjem igre zgodilo poleti. Po pisanju Miami Heralda imajo pri Miamiju željo, da bi z Dragićem obnovili sodelovanje. In ne samo to, čeprav je Slovenec že kar v letih, so Dragiću pripravljeni ponuditi izredno visoko pogodbo. Sicer enoletno, a vendarle. Miami naj bi bil Dragiću pripravljen ponuditi kar 19 milijonov dolarjev za enoletno podaljšanje sodelovanja. 

Pri Miami Heraldu pravijo, da so Heat izjemno zadovoljni s prispevkom Dragića, ki v igro prihaja s klopi in daje dodano vrednost moštvu. Ob tem poudarjajo, da ni nezanemarljiv niti podatek, da je Slovenec v izjemnih odnosih s prvim zvezdnikom moštva Jimmyjem Butlerjem. 

V tem trenutku je Goran Dragić z nekaj več kot 19 milijoni dolarjev na sezono drugi najboljše plačani košarkar Miamija za Jimmyjem Butlerjem, ki v povprečju na leto zasluži skoraj 33 milijonov dolarjev. 

Značke: goran-dragić, miami

Članki iz rubrike