polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

roseanne barr Svet24.si

Roseanne Barr prepričana, da je koronavirus ...

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

minimalna plača, delavec, denar Svet24.si

Obvezen dodatek 200 evrov delavcem v zasebnem ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

Maja Geršak, Gašper Rifelj SR Njena.si

Gašper in Maja delila intimen videoposnetek

nu
nu
1 16.03.2020 10:19:14

ODLIČNA NOVICA za Gorana Dragića: Po koncu sezone ga čaka NORO VISOKA pogodba, ponuja mu jo ...

Reuters
Goran Dragić bo dobil nagrado za izjemne igre v tej sezoni.

Zlati slovenski kapetan Goran Dragić ima za seboj izjemno sezono. Povprečno dosega kar 16,1 točke na tekmo, pri čemer je tretji strelec svojega moštva, ob tem ima še 5,1 asistence in 3,1 skoka na tekmo. Je eden izmed kandidatov za prestižno nagrado najboljšega šestega igralca lige, še posebej, ker je njegov Miami na zelo visokem četrtem mestu na Vzhodu z 41 zmagami in 24 porazi. 

Dragiću po koncu sezone sicer z Miamijem poteče pogodba, ki jo je z Vročico podpisal julija 2015, vredno 90 milijonov dolarjev. Zato se seveda poraja vprašanje, kaj se bo s 33-letnim organizatorjem igre zgodilo poleti. Po pisanju Miami Heralda imajo pri Miamiju željo, da bi z Dragićem obnovili sodelovanje. In ne samo to, čeprav je Slovenec že kar v letih, so Dragiću pripravljeni ponuditi izredno visoko pogodbo. Sicer enoletno, a vendarle. Miami naj bi bil Dragiću pripravljen ponuditi kar 19 milijonov dolarjev za enoletno podaljšanje sodelovanja. 

Pri Miami Heraldu pravijo, da so Heat izjemno zadovoljni s prispevkom Dragića, ki v igro prihaja s klopi in daje dodano vrednost moštvu. Ob tem poudarjajo, da ni nezanemarljiv niti podatek, da je Slovenec v izjemnih odnosih s prvim zvezdnikom moštva Jimmyjem Butlerjem. 

V tem trenutku je Goran Dragić z nekaj več kot 19 milijoni dolarjev na sezono drugi najboljše plačani košarkar Miamija za Jimmyjem Butlerjem, ki v povprečju na leto zasluži skoraj 33 milijonov dolarjev. 

Značke: goran-dragić, miami

Članki iz rubrike