Mucek Čarli Odkrito.si

Ali vaša mačka pogosto leži na vašem trebuhu?

milan štefe ivo svetina Svet24.si

Poslovil se je slovenski igralec Milan Štefe

vesolje Svet24.si

Tedenski horoskop: poleg utečenih smeri tudi ...

tovornjak, izanka, avtodom Svet24.si

FOTO: Drama na Ižanki! Pogumni voznik tovornjaka ...

11otrok1 Svet24.si

Kar enajst otrok hlača po njihovi hiši

Foto Tibor Golob Njena.si

Alya za las ušla smrti

IMG_0363 Njena.si

Bo Nika Zorjan podlegla plastičnim operacijam

ue
ue
3 03.06.2019 19:28:30

OKREPITEV na Obali! V KOPER se seli slovenski REPREZENTANT!

m24.si
V Kopru naslednjo sezono mislijo še kako resno.

Po izjemnem letu, v katerem so osvojili vse, kar se je osvojiti dalo, imajo v Sixtu Primorski tudi za naslednjo sezono velike ambicije. In da bodo te lažje uresničljive, nameravajo ekipo še okrepiti. Prvi novinec je že tu, vse je dogovorjeno z Žigo Dimcem.

V petek je njegov Lietkabelis izgubil tudi tretjo tekmo serije za tretje mesto v državnem prvenstvu proti Neptunasu, s katerim je bila Olimpija skupaj v skupini lige prvakov. Dimec je tako končal svojo epizodo v Litvi in se v ponedeljek vrača domov. Tu ne bo ostal le na počitnicah, pač pa se bo zadržal dlje časa. Že nekaj časa je bilo to v zraku, zdaj, ko je odigral zadnjo tekmo za Lietkabelis, pa je lahko tudi sam priznal, da bo v prihodnje nosil dres Primorske.

"Sezone v Litvi je konec, pogodba mi je potekla, tako da zdaj res lahko rečem, da bom član Sixta Primorske," je dejal in dodal, da se veseli igranja za državne prvake. "Primorska je bila prva, ki se je oglasila, ponudba je bila dobra in nisem prav veliko premišljeval glede podpisa," je še povedal bodoči center Koprčanov, s katerimi se je dogovoril za dveletno sodelovanje.

Članki iz rubrike