Igor Mikić 3 Odkrito.si

VIDEO: Igor Mikić pozira v kopalkah

Opel Corsa 24. 6. 2019 Svet24.si

VIDEO: Slovencem avto »vzelo« hrvaško morje

pajek Petisvet.si

Če se določene živali bojite, to pomeni ...

velenje jezero bobo Svet24.si

Nove podrobnosti v zvezi s smrtjo v Velenjskem ...

Masterchef Slovenija Anna Paynich Svet24.si

Njene knjige gredo za med, sedaj odhaja v tujino

booty naslovna Njena.si

Zakaj ima 80 % žensk celulit in kako ga lahko ...

tomaž bizjak izločanje Njena.si

Tomaž z oddajo spoznal, da ima lahko tudi druga ...

STA
STA
0 03.06.2019 12:53:35

Dejan Jakara na čelu reprezentance do 20 let

www.alesfevzer.com
Izvršni odbor Košarkarske zveze Slovenije je na korespondenčni seji potrdil predlog strokovnega sveta KZS in na mesto selektorja fantovske reprezentance do 20 let imenoval Dejana Jakaro. Selektorje so tako dobile vse reprezentance mlajših starostnih kategorij.

Na klopi reprezentance fantov do 18 let je Peter Markovinović zamenjal Tomaža Fartka, Dejan Gašparin bo še naprej vodil selekcijo fantov do 16 let, na mestih selektorjev deklet do 18 in 16 let pa bosta tudi to poletje Ernest Novak in Gašper Sluga.

Dejan Jakara je v letošnji sezoni člansko ekipo Heliosa popeljal v polfinale lige Nova KBM in na finalni turnir pokala Spar, pred tem pa se je s svojim delom odlično izkazal v Brnu. V Domžalah je v preteklosti že deloval kot pomočnik članskega trenerja, prvo pravo člansko trenersko priložnost pa je dobil v KK Janče. Svojo trenersko pot je z ekipami mlajših starostnih kategorij začel v Triglavu in Šenčurju.

Slovenska reprezentanca fantov do 20 let je na lanskem evropskem prvenstvu divizije B v Sofiji pod vodstvom Daliborja Damjanovića osvojila drugo mesto in se vrnila v družbo najboljših reprezentanc. Letos bo v Tel Avivu nastopila v skupini D, njene tekmice v skupinskem delu pa bodo Litva, Grčija in Poljska.

Značke: košarka, sta

Članki iz rubrike