možgani Dobra karma

Horoskop: napočil je čas za čiščenje ...

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

Ana Soklič Njena.si

Ana Soklič javno pohvalila Lino Kudozović

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

STA
STA
0 03.06.2019 12:53:35

Dejan Jakara na čelu reprezentance do 20 let

www.alesfevzer.com
Izvršni odbor Košarkarske zveze Slovenije je na korespondenčni seji potrdil predlog strokovnega sveta KZS in na mesto selektorja fantovske reprezentance do 20 let imenoval Dejana Jakaro. Selektorje so tako dobile vse reprezentance mlajših starostnih kategorij.

Na klopi reprezentance fantov do 18 let je Peter Markovinović zamenjal Tomaža Fartka, Dejan Gašparin bo še naprej vodil selekcijo fantov do 16 let, na mestih selektorjev deklet do 18 in 16 let pa bosta tudi to poletje Ernest Novak in Gašper Sluga.

Dejan Jakara je v letošnji sezoni člansko ekipo Heliosa popeljal v polfinale lige Nova KBM in na finalni turnir pokala Spar, pred tem pa se je s svojim delom odlično izkazal v Brnu. V Domžalah je v preteklosti že deloval kot pomočnik članskega trenerja, prvo pravo člansko trenersko priložnost pa je dobil v KK Janče. Svojo trenersko pot je z ekipami mlajših starostnih kategorij začel v Triglavu in Šenčurju.

Slovenska reprezentanca fantov do 20 let je na lanskem evropskem prvenstvu divizije B v Sofiji pod vodstvom Daliborja Damjanovića osvojila drugo mesto in se vrnila v družbo najboljših reprezentanc. Letos bo v Tel Avivu nastopila v skupini D, njene tekmice v skupinskem delu pa bodo Litva, Grčija in Poljska.

Značke: košarka, sta

Članki iz rubrike