Legenda pravi, da naj bi kača Evi najprej ponudila šop banan Odkrito.si

Hrana, ki obljublja vroč seks

tomislav Svet24.si

Hrvaška žaluje: 63-letnik je Tomislava ubil ...

barve Petisvet.si

Barvna energijska podpora od 20. do 26. julija

Modroobročkasta hobotnica Svet24.si

VIDEO: Turista nevede rokovala s smrtonosnim ...

8da716277e_62209401 Svet24.si

Žalostna Rasema znova v šov po ljubezen

natalija kolšek Njena.si

Ta lepotec je sin Natalije Kolšek!

alfi nipic1 Njena.si

Vidno shujšani Alfi Nipič

ue
ue
0 03.06.2018 10:26:24

Je to DOKAZ, da on NE BO trener Olimpije?

alesfevzer.com
Vprašanje, kdo bo trener Olimpije v novi sezoni, že nekaj časa visi v zraku.

Podobno, kot pri nogometaših iz Stožice, kjer je usoda Igorja Bišćana, navkljub dvema osvojenima lovorikama negotova, je tudi pri košarkarjih Petrola Olimpije, kjer je Zoran Martić, ki je na klop sedel v začetku januarja, z ekipo osvojil naslov prvaka, zdaj pa čaka, ali bodo v klubu podaljšali sodelovanje z njim.

Pogodba je sicer še za naslednjo sezono, a jo lahko tako Olimpija kot Martića prekineta v določenem času po izteku sezone. Martić tega ne bi storil, vprašanje pa je, kaj bo naredil klub. Direktor Roman Lisac ni dal konkretne izjave, da jasno računa na Martića, ves čas pa se v ozadju govori o prihodu Jureta Zdovca.Slednji trenutno s Cedevito še igra v finalu hrvaške lige s Cibono (Cedevita vodi z 2:1 v zmagah), a tudi ob osvojenem naslovu so možnosti, da ostane v Zagrebu, majhne. Ni skrivnost, da bi ga nekateri vplivneži v in okrog Olimpije spet radi videli na njeni klopi, toda to še ne pomeni, da bo res prišel.

Morda se bo namreč znova preselil v Turčijo, kjer je med letoma 2013 in 2015 vodil Gaziantep. Na svoji klopi naj bi ga namreč radi videli pri Banvitu, kjer se Sašo Filipovski očitno poslavlja. Zdovc naj bi bil eden od dveh glavnih kandidatov za njegovega naslednika, drugi je Španec Jose Berrocal, ki je letos v Turčiji vodil Eskisehir.

Članki iz rubrike