Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ps
ps
17.12.2015 13:17:54
Deli članek:

Potočnik o Wrightu: Verjamem, da bo ostal

Grega Wernig

V preteklem mesecu se je precej govorilo o Zacku Wrightu in njegovem odhodu iz Olimpije.

Avellino je bil tisti, ki se je najbolj zagrel za organizatorja igre zmajev in ga po slabem začetku sezone želel pripeljati v svoje vrste. V italijanskih medijih so pisali, da sta se klub in igralec vse dogovorila, ostal je le še dogovor med Avellinom in Olimpijo, ki naj bi jo Wright po prvem delu evropskega pokala zapustil. Je bila torej sredina tekma z Oldenburgom zadnja za Američana v dresu zmajev?

"Ne da bi vedel. Mislim, da se je Zack takrat, ko je dobil ponudbo, odločil ostati. Če bi izrazil željo po odhodu, bi se to tudi zgodilo. Sam bi ga razumel, glede na to, da je bilo v igri veliko denarja. Rekel je, da je tu zadovoljen in sam sem takrat s to stvarjo zaključil. V košarki je vedno možno, da se stvari spremenijo, a verjamem, da bo ostal tukaj," je na temo še pred odhodom v Nemčijo povedal trener Gašper Potočnik.

Vsaj glede Avellina je zgodba dejansko bržkone zaključena, saj je italijanski prvoligaš medtem že pripeljal ne eno, ampak kar dve okrepitvi na zunanjem položaju, nedavno sta prišla Američana Marques Green in Joe Ragland.