matej-tonin Svet24.si

NSi 30 let osamosvojitve obeležila s krajo?

medved Svet24.si

Pogrizel ga je po vratu in trebuhu

marjan dikaucic dz1 Reporter.si

Janši je za pravosodnega ministra dovolj dober ...

portugalska-ladjica Svet24.si

FOTO: Zaradi pošastnih portugalskih ladjic se ...

635640890416521334_damjan_zugelj Necenzurirano

Kaj se dogaja na uradu za boj proti pranju denarja...

sezone Dobra karma

Zaznamuje nas za vse življenje: letni čas, v ...

1_saša einsiedler Njena.si

Saša Einsiedler reviji Lady zaupala svojo težko ...

STA
STA
0 24.04.2020 21:00:07

PRESTOP K VEČNEMU RIVALU! Celjan odhaja iz Olimpije in se seli na Gorenjsko!

Martin Metelko
Žan Jezovšek iz Olimpije k Jesenicam. Pri hokejskem klubu Sij Acroni Jesenice nadaljujejo sestavljanje ekipe za prihodnjo sezono. Potem ko se je železarjem iz Olimpije pred dnevi pridružil vratar Žan Us, se v mesto rdečega prahu vrača tudi njegov soimenjak, 23-letni Žan Jezovšek, so sporočili iz jeseniškega tabora

Krilni napadalec je med letoma 2016 in 2018 že odigral dve sezoni v rdečem dresu in se z železarji obakrat veselil naslova državnega prvaka.

Vmes je gole zabijal v vrstah Olimpije, lansko pomlad je osvojil trojno krono, v prezgodaj končani minuli sezoni pa je bil na tekmah AHL po številu doseženih točk najučinkovitejši igralec ljubljanske ekipe.

"Za vrnitev na Jesenice sem se odločil zaradi ciljev in vizije, ki sta jih predstavila trener Mitja Šivic in športni direktor Marcel Rodman. Veselim se igranja v mladi ekipi in priložnosti za napredek. Imel bom zelo pomembno vlogo, kar bo zame velik izziv. Komaj čakam na polno halo navijačev, ki dihajo za to ekipo. Vesel sem, da se vračam in da bom znova del hokejske zgodbe na Jesenicah," je dejal Jezovšek.

Značke: hokej, zan

Članki iz rubrike