Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

Vesna Šošterič (2) Svet24.si

Razvpita resničnostna zvezdnica išče moškega

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

STA
STA
0 24.04.2020 13:54:39

Zmagovalec najbolj ČUDNEGA NABORA v zgodovini je Joe Burrow

Prvi dan letošnjega virtualnega nabora lige ameriškega nogometa NFL se je razpletel po pričakovanjih. Cincinnati Bengals, ki so imeli pravico prvega izbora, so se odločili za podajalca Joea Burrowa, dosedanjega člana Louisiana State in zadnjega zmagovalca ameriške študentske lige NCAA.

Letošnji nabor v Las Vegasu je bil zavoljo pandemije novega koronavirusa odpovedan, tridnevni dogodek tako poteka prek video povezave.

Burrow, sicer nosilec prestižne nagrade Heisman Trophy za najboljšega igralca lige NCAA, je bil najbolj vroče ime letošnjega nabora, pravico do njega pa si je izborila zasedba iz Cincinnatija, v minuli sezoni najslabša ekipa v ligi NFL.

Kansas City Chiefs, letošnji zmagovalci super bowla, so se z zadnjim izborom prvega kroga odločili za tekača Clyda Edwardsa-Helaireja, prav tako člana nepremagljive univerzitetne ekipe Louisiana State.

Med bolj odmevnimi je bila tudi odločitev moštva Green Bay Packers, da po zamenjavi izborov z Miami Dolphins v prvem krogu izbere podajalca Jordana Lovea. Ta bo tako dobil priložnost, da v prihodnosti prevzame mesto legendarnega Aarona Rodgersa, ki je že 15 let prvo ime moštva.

Članki iz rubrike