kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 24.04.2020 13:54:39

Zmagovalec najbolj ČUDNEGA NABORA v zgodovini je Joe Burrow

Prvi dan letošnjega virtualnega nabora lige ameriškega nogometa NFL se je razpletel po pričakovanjih. Cincinnati Bengals, ki so imeli pravico prvega izbora, so se odločili za podajalca Joea Burrowa, dosedanjega člana Louisiana State in zadnjega zmagovalca ameriške študentske lige NCAA.

Letošnji nabor v Las Vegasu je bil zavoljo pandemije novega koronavirusa odpovedan, tridnevni dogodek tako poteka prek video povezave.

Burrow, sicer nosilec prestižne nagrade Heisman Trophy za najboljšega igralca lige NCAA, je bil najbolj vroče ime letošnjega nabora, pravico do njega pa si je izborila zasedba iz Cincinnatija, v minuli sezoni najslabša ekipa v ligi NFL.



Kansas City Chiefs, letošnji zmagovalci super bowla, so se z zadnjim izborom prvega kroga odločili za tekača Clyda Edwardsa-Helaireja, prav tako člana nepremagljive univerzitetne ekipe Louisiana State.

Med bolj odmevnimi je bila tudi odločitev moštva Green Bay Packers, da po zamenjavi izborov z Miami Dolphins v prvem krogu izbere podajalca Jordana Lovea. Ta bo tako dobil priložnost, da v prihodnosti prevzame mesto legendarnega Aarona Rodgersa, ki je že 15 let prvo ime moštva.

Članki iz rubrike