kartoskop Dobra karma

Kartoskop za obdobje med 23. in 29. septembrom

Vedeževalka, prerokovalka, sveča, vedeževanje, prerokovanje, šloganje Svet24.si

Upanje je izpuhtelo, Karin so našli mrtvo v morju...

tonin ugrabitev2 Reporter.si

Ko ti oblast stopi v glavo: kako se je Tonin dal ...

Janša, Hojs Svet24.si

Grozi (ne)ministru Hojsu dve leti zapora?

20200923-01026932 Necenzurirano

Iz naših žepov v žep ministra Vizjaka

presaditev organov Odkrito.si

Darovanje organov je "dejanje srca"

esmeralda-rupnik Njena.si

Ljubezen po domače: Hud udarec za Esmeraldo

STA
STA
0 24.04.2020 11:41:12

Veliki ameriški zvezdnik poskrbel za nov INCIDENT: Najprej kršil pravila karantene, zdaj pa vdrl v HIŠO!

Reuters
Zvezdnik ameriškega nogometa Tom Brady se očitno še ni dodobra udomačil v svojem novem domu v Tampi na Floridi, saj je v enem mesecu poskrbel za dva incidenta. Podajalec je vse skupaj pospremil z obilo smeha in je na Twitterju zapisal: "Vdiranje v parke, domove in ... v Tompa Bayu (kombinacija imena Tom in Tampa Bay, op. STA) se počutim kot doma."

Kot je poročal ameriški spletni portal TMZ, je 42-letni Brady pred dobrima dvema tednoma ponesreči vstopil v hišo popolnega tujca. Bradly je nameraval obiskati enega od trenerjev svojega novega kluba Tampa Bay Buccaneers, a je zamešal hiši in se znašel v kuhinji trenerjevega soseda.

"Opravičil se mi je, vzel svoje stvari in šel. Še nikoli nisem videl nikogar, ki bi tako hitro zapustil hišo," je za TMZ pred kratkim o nastali situaciji povedal David Kramer, ki je presenečeno v svoji kuhinji zagledal športnega zvezdnika.

Pred nekaj dnevi pa je Brady poskrbel še za drug incident, ko je treniral v parku, ki je zaradi pandemije novega koronavirusa zaprt.

Brady se je z ekipo New England Patriots sicer šestkrat razveselil naslova prvaka NFL, super bowla, s čimer je najuspešnejši podajalec v zgodovini ameriškega nogometa NFL. Pred nekaj tedni je prvič v karieri zamenjal ekipo in s Tampo podpisal dveletno pogodbo, vredno 23 milijonov evrov na sezono.

Članki iz rubrike