požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

zaprti-menedžerji Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kolo sreče Njena.si

Znani tekmovalec kviza pokvaril slavno Kolo sreče

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

STA
STA
0 24.04.2020 11:41:12

Veliki ameriški zvezdnik poskrbel za nov INCIDENT: Najprej kršil pravila karantene, zdaj pa vdrl v HIŠO!

Reuters
Zvezdnik ameriškega nogometa Tom Brady se očitno še ni dodobra udomačil v svojem novem domu v Tampi na Floridi, saj je v enem mesecu poskrbel za dva incidenta. Podajalec je vse skupaj pospremil z obilo smeha in je na Twitterju zapisal: "Vdiranje v parke, domove in ... v Tompa Bayu (kombinacija imena Tom in Tampa Bay, op. STA) se počutim kot doma."

Kot je poročal ameriški spletni portal TMZ, je 42-letni Brady pred dobrima dvema tednoma ponesreči vstopil v hišo popolnega tujca. Bradly je nameraval obiskati enega od trenerjev svojega novega kluba Tampa Bay Buccaneers, a je zamešal hiši in se znašel v kuhinji trenerjevega soseda.

"Opravičil se mi je, vzel svoje stvari in šel. Še nikoli nisem videl nikogar, ki bi tako hitro zapustil hišo," je za TMZ pred kratkim o nastali situaciji povedal David Kramer, ki je presenečeno v svoji kuhinji zagledal športnega zvezdnika.



Pred nekaj dnevi pa je Brady poskrbel še za drug incident, ko je treniral v parku, ki je zaradi pandemije novega koronavirusa zaprt.

Brady se je z ekipo New England Patriots sicer šestkrat razveselil naslova prvaka NFL, super bowla, s čimer je najuspešnejši podajalec v zgodovini ameriškega nogometa NFL. Pred nekaj tedni je prvič v karieri zamenjal ekipo in s Tampo podpisal dveletno pogodbo, vredno 23 milijonov evrov na sezono.

Članki iz rubrike