Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
hu
hu
20.12.2015 21:33:40
Deli članek:

Slovenski klubi v INL izgubili

Drago Cvetanovič

Slovenski klubu v mednarodni hokejski ligi INL so nedeljski spored končali s tremi porazi.

Na domačem ledu sta morala tekmecema premoč priznati Sij Acroni Jesenice in Playboy Slavija, Jeseničani so z 1:2 klonili proti Lustenauu, Založani pa z 0:2 proti Bregenzerwaldu. Ekipa ECE Celje pa je izgubila na gostovanju pri Kitzbühlu z 1:7.

Na Jesenicah so se tokrat domači pomerili z drugouvrščenim Lustenauom. Po dobrem začetku, v 18. minuti je za rdeče zadel Aleš Remar s kazenskim strelom, pa so gostje prevzeli pobudo in poskrbeli za preobrat. V drugi tretjini so najprej izenačili, pred koncem pa z igralcem več še povedli, 2:1 pa je bil tudi končni izid dvoboja.

Celjani so na gostovanju pri Kitzbühlu prav tako dobro začeli, Tim Ograjenšek je zadel v četrti minuti, pozneje pa so v polno zadevali le še domači. Zmago so dokončno potrdili v treh minutah zadnje tretjine, ko so dosegli zadnje tri zadetke.

Bregenzerwald je v Zalogu povedel v prvi tretjini, domači pa so nato v zadnji imeli priložnost, da bi z igralcem več izenačili. Toda Christoph Duller je v 45. minuti zadel z igralcem manj in s tem postavil končni izid dvoboja.