Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

bk
bk
0 19.02.2016 09:54:18

Za konec kar trije porazi

vszi
Sinoči so se v razširjenem ruskem tekmovanju odigrale zadnje, 56. tekme rednega dela.

Že pred temi je bilo tako v zahodni kot v vzhodni konferenci jasno, katera moštva so si in katera si niso priigrala vstopnice za končnico, v kateri bomo letos spremljali tudi tri Slovence.

Naša četverica je sicer včeraj slabo zaključila redni del sezone, saj niti en klub, kjer si kruh služijo naši risi, ni zmagal.

CSKA je tako klonil tretjič zapored in drugič zapored na domačem ledu. Tokrat so se Jan Muršak in kolegi srečali s še enim moskovskim moštvom, Dinamom, ki pa je bil boljši z 1:3. Jan je igral dobrih 14 minut, v tem času niti enkrat ni ustrelil na gol, dobil je sedem od 11 sodniških metov, enkrat pa je moral tudi na kazensko klop. Ne glede na zadnje poraze je CSKA zadržal prvo mesto na lestvici lige in s tem že pred časom osvojil naslov ruskega prvaka, njihova prva prepreka na poti do Gagarinovega pokala pa bo ravno Slovan iz Bratislave.


Slednji se včeraj ni dobro odrezal v Jaroslavlju, kjer je slovaški predstavnik v ligi KHL izgubil z 1:5. Naša napadalca Rok Tičar in Žiga Jeglič se med strelci in podajalci nista znašla, Žiga ni niti ustrelil na gol, medtem ko je Rok poskusil dvakrat. Na ledu sta preživela dobrih 14 oziroma 13 minut, Rok je dobil šest od 11 sodniških metov, nad Jegličem pa je bil storjen en prekršek.

Nasploh zadnjo tekmo pa je odigral Medveščak, ki se mu v končnico ni uspelo uvrstiti. Včeraj je v Sočiju izgubil tesno, potem ko je v končnici srečanja dosegel tri gole, s 4:6. Gašper Krošelj je na zadnji tekmi medvedov v sezoni branil celotno srečanje in obranil 36 oziroma 86 odstotkov strelov ter se na tak način poslovil od svoje prve sezone v ligi KHL.

Prve tekme v prvem krogu končnice so na sporedu že to nedeljo.

Članki iz rubrike