Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bk
bk
11.02.2015 21:32:28
Deli članek:

CSKA ponižal Bratislavo, ki zapušča ligo KHL

vszi

V Moskvi sta se danes pomerila "slovenska" kluba v ligi KHL.

Jan Muršak se je tokrat na ledu srečal le z Rokom Tičarjem, saj Žiga Jeglič, zaradi porezane roke ostaja na seznamu poškodovancev pri Slovakih.

Moskovčani so povsem ponižali Slovan, saj so ga odpravili s kar 12:0, kar je najvišja zmaga CSKA-ja v tej sezoni. To je bila sicer šesta zaporedna zmaga Moskovčanov, ki s 129 točkami ostajajo tudi na vrhu lestvice celotne lige, v nasprotju z njimi pa je Bratislava na zadnjih 16 tekmah le dvakrat slavila, s 59 točkami pa je Slovan na 25. (od 28) mestu v ligi.

vszi

Jan Muršak, ki je igral slabil 14 minut, je na tej tekmi prispeval dve podaji, dvakrat je še streljal na gol in dobil dva sodniška meta.
Na drugi strani je Tičar na ledu preživel skoraj 20 minut, na domači gol je sprožil tri strele in dobil sedem od 17 sodniških metov.

vszi

Po poročanju medijev pa naj bi kmalu postalo uradno, da naslednjo sezono v ligi KHL ne bodo več tekmovala tri moštva, o čemer so vodilni možje lige KHL razpravljali na nedavnem sestanku. Gre ravno za bratislavski Slovan, ob njem pa še za Jugro iz Hanti Mansijska ter Atlant iz Mitišija. Vsi naj bi se za to potezo odločili zaradi finančnih težav.