Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
0 15.03.2022 16:29:30

Razingar doslej v trenerskem štabu Kopitarja

Tit Košir
V strokovnem štabu selektorja slovenske hokejske reprezentance Matjaža Kopitarja bo odslej delal tudi nekdanji kapetan ekipe in reprezentant Tomaž Razingar, so danes sporočili iz Hokejske zveze Slovenije.

Razingar je bil dolgoletni kapetan slovenske hokejske reprezentance, član slovenske olimpijske reprezentance leta 2014 in je igralec z največ nastopi v slovenskem dresu, zbral jih je 212.

"Veselim se novega izziva v slovenski hokejski reprezentanci. S svojimi izkušnjami in hokejskim znanjem bom skušal po svojih najboljših močeh pomagati ekipi, da se na domačem prvenstvu ponovno uvrsti v elitno skupino," je dejal Razingar.



"Tomaž Razingar bo imel kot dolgoletni kapetan naše najuspešnejše reprezentance pomembno povezovalno vlogo med trenerskim štabom in igralci. S svojimi izkušnjami pa bo lahko pomembno pomagal mlajšim igralcem, ki so na začetku reprezentančne poti," pa je vlogo Razingarja pojasnil selektor Kopitar.

Slovensko reprezentanco v začetku maja čaka domače svetovno prvenstvo divizije I, v Ljubljani si bo Slovenija skušala zagotoviti uvrstitev med elitno konkurenco svetovnega hokeja.

Značke: hokej, sta

Članki iz rubrike