nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

(pk)
(pk)
0 15.03.2022 11:10:53

Vrhunska atleta ambasadorja hrustljavih ploščic

Andraž Gavez, Maruša Mišmaš Zrimšek in Roman Dobnikar
PETER KASTELIC/AZS
Atletska zveza Slovenije in Moja čokolada (www.mojacokolada.si) sta podpisali pogodbo o skupnem sodelovanju ob lansiranju prvega izdelka – hrustljavih ploščic BAM, katerih ambasadorja sta vrhunska slovenska atleta Luka Janežič in Maruša Mišmaš Zrimšek.

Janežič se zaradi nedavne poškodbe ahilove tetive in operacije dogodka ni udeležil, prisotna pa je bila slovenska rekorderka v teku na 3000 metrov z zaprekami, ki je ambasadorka hrustljave ploščice BAM z okusom cimeta in pomaranče. »Rada imam zdrave sladice in rada imam cimet, zato sem si izbrala ta okus. Sta pa obe ploščici zelo dobri, tako da bi se težko odločila, katera mi je boljša,« je na predstavitvi povedala Mišmaševa.



"Blagovna znamka BAM je v sodelovanju z Atletsko zvezo Slovenije predstavila hrustljavo granola ploščico BAM. Za njo ponosno stojita ambasadorja BAM Luka Janežič in Maruša Mišmaš. Sodelovanje smo nadgradili tako, da od vsake prodane hrustljave granola ploščice v sklad za odkrivanje in razvoj mladih potencialov atletike dodamo deset odstotkov," je povedal direktor Moje čokolade Andraž Gavez.



"Ponosen sem na prvi skupni izdelek, ki je zdrav, okusen in primeren za športnike, rekreativce, navijače ter vse ostale ljubitelje atletike in dobrih prigrizkov. Verjamem, da to ni naš zadnji skupni izdelek, in veselim se nadaljnjega sodelovanja," je dejal predsednik AZS Roman Dobnikar.



Granola hrustljave ploščice s podpisoma obeh atletov so že v prodaji, najdete jih na Petrolovih bencinskih servisih in v trgovinah Jager, kmalu pa tudi pri ostalih trgovcih.

Članki iz rubrike