modna pista, torta Svet24.si

Vaniljeva krema, fondant, diamanti … To so ...

urška-šobak Svet24.si

Zbirateljica pozabljenih receptov

cvikl legan xx Reporter.si

To so mastno plačane mednarodne službe za ...

koronavirus, testiranje, covid, slovenija Svet24.si

Hospitaliziranih je že manj kot 500 oseb, delež ...

Screenshot 2021-05-08 at 20.02.01 Necenzurirano

Zakaj imajo dan zmage raje v Berlinu kot pri nas ...

brain teaser Odkrito.si

Napnite možgančke: Zabavnikove logične uganke

Lara Goršek Kos Njena.si

Lara: 'Nisem dojela, kaj se zares dogaja v šovu'

nu
nu
1 07.10.2019 09:50:17

ŠE VEČJI ŠOK! Morilec MLADEGA HOKEJISTA vstopil v policijsko postajo in naredil NEKAJ NOREGA!

Avstrijo pretresa pokol brez primere.

Kot smo že poročali, se je v mondenem Kitzbühlu zgodil petkratni umor, ki je šokiral Avstrijo in ki zgroženo odmeva po vsej Evropi. Zblazneli morilec je ubil svoje nekdanje dekle, njenega novega fanta, njenega brata in njene starše, športni svet pa je dodatno pretresen zaradi dejstva, da je zločin globoko zarezal tudi vanj. Omenjeno dekle je namreč novo ljubezen našlo v Florianu Jannyju, 24-letnem hokejistu tamkajšnjega kluba in dolgoletnem vratarju Linza.

Več o zločinu najdete na tej povezavi, avstrijski mediji pa razkrivajo tudi grozljive podrobnosti načina, na katerega je policija morilca prijela. Potem ko je ubil mamo, očeta in brata ter v ločenem delu hiše našel svoje nekdanje 19-letno dekle in nesrečnega hokejista, je zblazneli zločinec odšel na policijsko postajo. "Ubil sem pet ljudi na tem naslovu in jih pustil tam," je dejal policistom, povedal naslov hiše groze, ob tem pa na pult policijske postaje položil nož in pištolo. 

Povsem pretreseni policisti v tako idiličnem okolju niso bili vajeni zločinov in so bili sprva v šoku, nato pa so se zavedli, kaj točno se je zgodilo in kako hladnokrvnega zločinca imajo pred seboj. Kot poročajo medije, so bile njegove besede tako srhljive in hladne kot zločin sam ... 

Značke: kitzbuehel, hokej, umor

Članki iz rubrike