Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ue
ue
2 07.10.2019 07:57:58

Cela država v ŠOKU! Igral proti Olimpiji, sinoči ŽRTEV GROZLJIVEGA UMORA! Okoliščine pokola osupnejo!

Avstrijo pretresa grozljiv petkratni umor, v katerem je življenje izgubil tudi hokejski vratar Florian Janny, ki je še včeraj branil na tekmi alpske lige, v kateri nastopata tudi SŽ Olimpija in Jesenice.

Avstrijo pretresa petkratni umor v smučarskem središču v Kitzhbühlu. Petindvajsetletni moški je v strelskem pohodu ustrelil svoje nekdanje dekle, njene starše, brata in novega fanta, nato pa se je sam predal policiji. Po poročanju avstrijskih medijev je bil nov fant 19-letnega dekleta Florian Janny, sicer hokejski vratar, ki je nekaj časa igral za Linz v ligi Ebel, v soboto pa je odigral svojo prvo tekmo v alpski ligi za Kitzbühel.

Janny je bil s svojim dekletom v klubu, kjer sta naletela na njenega nekdanjega partnerja in naj bi se sprla, nato pa so odšli vsak svojo pot. Osumljeni se je nato okoli 4. ure odpravil do hiše, kjer je dekle živelo z družino. Vrata je odprl njen oče, ki mu je dal jasno vedeti, da tam nima kaj početi. 25-letnik je odšel domov, vzel bratovo orožje ter se okoli 5.30 vrnil k hiši nekdanjega dekleta. 


Na vratih je ubil 59-letnega očeta nekdanje partnerke, nato še njeno 51-letno mater in 25-letnega brata. 19-letnica in Janny sta bila v ločenem delu hiše, ki je bil zaklenjen, zato je napadalec tja splezal čez balkon in oba ubil. Kot je še povedal vodja kriminalistične policije na avstrijskem Tirolskem Walter Pupp, je nato moški sam odšel na bližnjo policijsko postajo in se predal.

Članki iz rubrike