ženska Dobra karma

Energijska napoved od 26. 2. do 5. 3.: na udaru ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za petek, 28. februarja

POL2020423GIL2622zt Reporter.si

Patološka janšofobija na eni in odrešenjsko ...

Anika Horvat Svet24.si

Anika res že drugič v pričakovanju?

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Furs od Zorana Jankovića terja osem letnih plač

hana rodić3 Njena.si

Hana razkriva: Šov v hiši s pomočjo alkohola?

Ana Praznik Njena.si

Ana Praznik vitkejša na male ekrane?

ue
ue
2 07.10.2019 07:57:58

Cela država v ŠOKU! Igral proti Olimpiji, sinoči ŽRTEV GROZLJIVEGA UMORA! Okoliščine pokola osupnejo!

Avstrijo pretresa grozljiv petkratni umor, v katerem je življenje izgubil tudi hokejski vratar Florian Janny, ki je še včeraj branil na tekmi alpske lige, v kateri nastopata tudi SŽ Olimpija in Jesenice.

Avstrijo pretresa petkratni umor v smučarskem središču v Kitzhbühlu. Petindvajsetletni moški je v strelskem pohodu ustrelil svoje nekdanje dekle, njene starše, brata in novega fanta, nato pa se je sam predal policiji. Po poročanju avstrijskih medijev je bil nov fant 19-letnega dekleta Florian Janny, sicer hokejski vratar, ki je nekaj časa igral za Linz v ligi Ebel, v soboto pa je odigral svojo prvo tekmo v alpski ligi za Kitzbühel.

Janny je bil s svojim dekletom v klubu, kjer sta naletela na njenega nekdanjega partnerja in naj bi se sprla, nato pa so odšli vsak svojo pot. Osumljeni se je nato okoli 4. ure odpravil do hiše, kjer je dekle živelo z družino. Vrata je odprl njen oče, ki mu je dal jasno vedeti, da tam nima kaj početi. 25-letnik je odšel domov, vzel bratovo orožje ter se okoli 5.30 vrnil k hiši nekdanjega dekleta. 


Na vratih je ubil 59-letnega očeta nekdanje partnerke, nato še njeno 51-letno mater in 25-letnega brata. 19-letnica in Janny sta bila v ločenem delu hiše, ki je bil zaklenjen, zato je napadalec tja splezal čez balkon in oba ubil. Kot je še povedal vodja kriminalistične policije na avstrijskem Tirolskem Walter Pupp, je nato moški sam odšel na bližnjo policijsko postajo in se predal.

Članki iz rubrike