Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

Vesna Šošterič (2) Svet24.si

Razvpita resničnostna zvezdnica išče moškega

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

ue
ue
2 07.10.2019 07:57:58

Cela država v ŠOKU! Igral proti Olimpiji, sinoči ŽRTEV GROZLJIVEGA UMORA! Okoliščine pokola osupnejo!

Avstrijo pretresa grozljiv petkratni umor, v katerem je življenje izgubil tudi hokejski vratar Florian Janny, ki je še včeraj branil na tekmi alpske lige, v kateri nastopata tudi SŽ Olimpija in Jesenice.

Avstrijo pretresa petkratni umor v smučarskem središču v Kitzhbühlu. Petindvajsetletni moški je v strelskem pohodu ustrelil svoje nekdanje dekle, njene starše, brata in novega fanta, nato pa se je sam predal policiji. Po poročanju avstrijskih medijev je bil nov fant 19-letnega dekleta Florian Janny, sicer hokejski vratar, ki je nekaj časa igral za Linz v ligi Ebel, v soboto pa je odigral svojo prvo tekmo v alpski ligi za Kitzbühel.

Janny je bil s svojim dekletom v klubu, kjer sta naletela na njenega nekdanjega partnerja in naj bi se sprla, nato pa so odšli vsak svojo pot. Osumljeni se je nato okoli 4. ure odpravil do hiše, kjer je dekle živelo z družino. Vrata je odprl njen oče, ki mu je dal jasno vedeti, da tam nima kaj početi. 25-letnik je odšel domov, vzel bratovo orožje ter se okoli 5.30 vrnil k hiši nekdanjega dekleta. 


Na vratih je ubil 59-letnega očeta nekdanje partnerke, nato še njeno 51-letno mater in 25-letnega brata. 19-letnica in Janny sta bila v ločenem delu hiše, ki je bil zaklenjen, zato je napadalec tja splezal čez balkon in oba ubil. Kot je še povedal vodja kriminalistične policije na avstrijskem Tirolskem Walter Pupp, je nato moški sam odšel na bližnjo policijsko postajo in se predal.

Članki iz rubrike