nicola-tanturli, iskalna-akcija Svet24.si

FOTO: Pogrešanega 21-mesečnega malčka našli v ...

Kamloops, staroselci, kanada, grobovi, Svet24.si

V šoli našli množično grobišče staroselskih otrok

jozef horvat bobo Reporter.si

Novi šok v NSI: Jožef Horvat ni več v igri za ...

solkan, soča, utopitev Svet24.si

Je utopitvi dečka v Soči botroval nenaden ...

balskanski bojevnik, dragan tošić Necenzurirano

Lovke afere komunalno blato vodijo do Balkanskega ...

polna luna denar Dobra karma

Razkrivamo: denar vam na polno Luno prikliče ta ...

rok kosmač Njena.si

Pogrešani Rok Kosmač presenetil oboževalce

ue
ue
2 07.10.2019 07:57:58

Cela država v ŠOKU! Igral proti Olimpiji, sinoči ŽRTEV GROZLJIVEGA UMORA! Okoliščine pokola osupnejo!

Avstrijo pretresa grozljiv petkratni umor, v katerem je življenje izgubil tudi hokejski vratar Florian Janny, ki je še včeraj branil na tekmi alpske lige, v kateri nastopata tudi SŽ Olimpija in Jesenice.

Avstrijo pretresa petkratni umor v smučarskem središču v Kitzhbühlu. Petindvajsetletni moški je v strelskem pohodu ustrelil svoje nekdanje dekle, njene starše, brata in novega fanta, nato pa se je sam predal policiji. Po poročanju avstrijskih medijev je bil nov fant 19-letnega dekleta Florian Janny, sicer hokejski vratar, ki je nekaj časa igral za Linz v ligi Ebel, v soboto pa je odigral svojo prvo tekmo v alpski ligi za Kitzbühel.

Janny je bil s svojim dekletom v klubu, kjer sta naletela na njenega nekdanjega partnerja in naj bi se sprla, nato pa so odšli vsak svojo pot. Osumljeni se je nato okoli 4. ure odpravil do hiše, kjer je dekle živelo z družino. Vrata je odprl njen oče, ki mu je dal jasno vedeti, da tam nima kaj početi. 25-letnik je odšel domov, vzel bratovo orožje ter se okoli 5.30 vrnil k hiši nekdanjega dekleta. 


Na vratih je ubil 59-letnega očeta nekdanje partnerke, nato še njeno 51-letno mater in 25-letnega brata. 19-letnica in Janny sta bila v ločenem delu hiše, ki je bil zaklenjen, zato je napadalec tja splezal čez balkon in oba ubil. Kot je še povedal vodja kriminalistične policije na avstrijskem Tirolskem Walter Pupp, je nato moški sam odšel na bližnjo policijsko postajo in se predal.

Članki iz rubrike