ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

hu
hu
0 17.04.2018 08:59:21

Obramba LETA? Ne, obramba DESETLETJA? Ne, posredovanje STOLETJA rešilo Toronto v ligi NHL (video)

vszi
Kakšna obramba! Kaj takega enostavno ni mogoče.

Ko boste videli tole posredovanje Frederika Andersena, vam nič ne bo jasno. Tole je bilo vredno zmage. Če bi Boston dve minuti pred koncem zadel za znižanje vodstva na 3:4, bi bilo še vse odprto, tako pa je imel Anderson drugačne načrte. 

Toronto je prišel do domače zmage s 4:2 in znižal na 1:2 v zmagah, kar pomeni, da so še vedno v igri proti zelo razpoloženim Bruinsom. 

Hokejisti San Jose Sharks so si v prvem krogu končnice zahodne konference NHL v dvoboju proti Anaheim Ducks priigrali visoko prednost 3:0 v zmagah in so le še eno slavje oddaljeni od preboja v drugi krog. Tretjo tekmo so na domačem ledu dobili kar z 8:1 in težjo je verjeti, da bi racmanom lahko uspel preobrat.

Na preostalih treh tekmah večera so bili dvoboji bolj izenačeni. Hokejisti Colorado Avalanche so na zahodu proti Nashville Predators tokrat zmagali s 5:3 in v zmagah povedli z 2:1, tudi na vzhodu sta slavili obe domači ekipi in povedli z 2:1. New Jersey Devils pa so s 5:2 ugnali Tampa Bay Lightning.

Los Angeles Kings s kapetanom Anžetom Kopitarjem nastopajo v končnici zahodne konference in so imeli v dvoboju prvega kroga z novinci Vegas Golden Knights tokrat prost večer. Kralji so v precejšnjih škripcih, saj zaostajajo z 0:3 v zmagah, tako da jih že jutri čaka dvoboj za biti ali ne biti.

Članki iz rubrike