Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

mu
mu
0 17.04.2018 08:21:08

Marquez, TE NI SRAM!? Kaj si hotel povedati S TEM? Za mnoge sramotno sporočilo španskega "norca" (video)

Nadaljuje se srdit obračun navijačev Marca Marqueza in Valentina Rossija.

Pisali smo, da se je po več dneh molka oglasil italijanski zvezdnik moto GP, ki je na instagramu objavil fotografijo s sporne dirke v Argentini in ob njej med drugim zapisal "težka dirka, ki jo je uničil nevaren voznik." S tem je dal vedeti, da Marquezu ni oprostil, pri tem so ga podprli tudi številni navijači, medtem ko so na drugi strani Špančevi privrženci ostali zvesti svojemu junaku. Ki pa se je kot odziv na Rossijevo objavo kmalu oglasil.

Marquez je dal vedeti, da je že v Združenih državah Amerike, kjer bo naslednja dirka, naslednji težko pričakovani obračun velikih zvezdnikov. Ob tem pa se Marquez ni več resno spuščal v debato z Rossijem, temveč je iz ZDA objavil video posnetek, na katerem z nasmehom do ušes igra bowling. Marc se je tudi prešerno nasmejal v kamero, potem ko je s kroglo podrl vse keglje, kar so mnogi Rossijevi navijači (pa tudi nevtralni spremljevalci dogajanja) sprejeli zelo slabo.

Menijo namreč, da je po dirki, na kateri je Marquez dejansko podiral nasprotnike na čelu z Rossijem kot keglje, taka objava nadvse neprimerna. Nekateri celo pravijo, da sramotna. Poglejte si sami, premislite in presodite. Če vam videa ne prikaže spodaj, si ga lahko ogledate na tej povezavi.   

Značke: marquez, rossi, moto-gp

Članki iz rubrike