Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ue
ue
20.09.2024 19:08:28
Deli članek:

Spektakularen uvod nove Olimpije: Navijači so lahko pred tekmo uživali v ... (foto+video)

Martin Metelko

Pred prvo uradno tekmo prenovljene hokejske Olimpije je bil že pred Halo Tivoli za navijače pripravljen poseben spektakl.

Že pred prvo uradno tekmo prenovljene Olimpije Ljubljane v hokejski ligi ICEHL je bila pred Halo Tivoli zbrana množica, ki je lahko po novem uživala v prav posebni navijaški izkušnji. 

Ne le, da je klub pred svojo uvodno tekmo proti VSV Beljaku organiziral koncert Gregorja Skočirja, Perota Lovšina in Španskih borcev, pač pa so se lahko otroci pred dvorano v novi "fan coni" pomerili v raznih igrah ter si poslikali obraz. Navijači so si lahko ogledali novo klubsko trgovino in kupili artikle, tako hokejske kot tudi košarkarske in nogometne Olimpije. Vsekakor navijaška izkušnja na višjem nivoju, kar je bil tudi cilj vodilnih mož Olimpije.

Tu pa se spektakularno obhokejsko dogajanje ni ustavilo, v dvorani so namreč postavili tudi posebnega zmaja, iz katerega so ob predstavitvi ekipe pridrsali hokejisti Olimpije. Seveda pa je za uvod v tekmo morala po hali Tivoli zadoneti Mala terasa.