Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 18.05.2023 13:41:46

Pance podaljšal z zmaji do konca sezone 2025/26

Jurij Kodrun/EkipaSN
Slovenski hokejski reprezentant Žiga Pance bo nosil dres ljubljanske Olimpije vsaj do konca sezone 2025/26, so danes sporočili iz tabora zmajev. Dolgoletni reprezentant, udeleženec številnih svetovnih prvenstev in dvakratni olimpijec je bil član Olimpije že zadnje tri sezone, ta čas pa nastopa na SP elitne divizije v Latviji.

V svoji bogati bogati karieri je Pance kar deset sezon igral v ligi ICE (prej EBEL), kjer je nosil dres različnih klubov (Beljak, Celovec, Bolzano, Dornbirn), v slovaški ligi je igral za Slovan iz Bratislave in DVTK Jegesmedvek.


"Vesel sem, da ostajam del Olimpijine ekipe tudi v prihodnje. Prepričan sem, da imajo soigralci v ekipi ogromno potenciala in znanja, zato se veselim nove sezone in z njo povezanih izzivov. Kot ekipa bomo naredili vse, da popravimo vtis z lanske sezone in se vrnemo na zmagovalna pota. Tudi s pomočjo navijačev, ki nam stojijo ob strani v dobrem in slabem, lahko vse skupaj obrnemo v pravo smer," meni Pance.

"Žiga je pomemben del naše sestavljanke, saj na led prinaša izkušnje in veliko strasti, ima sposobnost narediti odločilno potezo v najpomembnejšem trenutku tekme. Je ambasador Olimpije in hokeja v Ljubljani. Veseli smo, da ostaja v naši ekipi," je med drugim povedal direktor Olimpije, Anže Ulčar.

Značke: hokej, pogodba

Članki iz rubrike