Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

(dv)
(dv)
0 17.05.2023 12:14:29

PK Moj klub Bled: Poudarek na otroških in mladinskih programih

Tekma Vibe Vienna
psno
Moj klub je športni klub, ki se ukvarja pretežno s plesno-akrobatskimi dejavnostmi.

Ustanovljen je bil leta 2010 na Bledu in takrat je bilo na urniku veliko skupinskih vadb, programov za otroke pa manj. Sčasoma je zanimanje za otroške programe postajalo vedno večje, zato so programe za odrasle opuščali, po epidemiji pa se je veliko ljudi odločilo za treninge prek raznih portalov. Tako se zdaj v klubu odvija samo senior vadba in solo plesi za odrasle, ostale ure pa pokrivajo otroški in mladinski programi.



Plesne dejavnosti (jazz balet, klasični balet, hip hop, break dance, sodobni ples, ples na obroču in drogu) so podprli tudi z akrobatiko in gimnastiko. Vsak član se lahko sam odloči, koliko bo treniral in kako bo kombiniral dejavnosti. To so lahko rekreativci, imajo pa tudi tekmovalne skupine oziroma posameznike tekmovalce.


Tekmujejo iz vseh razpisanih dejavnosti. V letih delovanja so na tekmah dosegali res lepe rezultate, velikokrat stali na stopničkah, tudi na mednarodnih tekmah. Tekmovali so tudi v šovu Talenti.

Največ članov so imeli pred epidemijo, številka aktivnih članov je presegla 400, trenirali pa so na več lokacijah na Gorenjskem. Zdaj so tudi namensko število zmanjšali ter se lokacijsko omejili na Bled in Radovljico, ker ne želijo, da je otrok samo številka, in kjer trenerji vedo, kdo so člani, kako jim je ime ter kakšne so njegove želje in sposobnosti. Znanje različnih dejavnosti združujejo v lepe predstave, v vseh letih delovanja so jih izvedli res veliko in odplesali tudi do 50-krat v eni sezoni. Trenutno se pripravljajo na premiero nove predstave Skrivnost kresnega večera. 

Galerija
Značke: moj-klub, bled, ples

Članki iz rubrike