Možganska kap Svet24.si

Prebivalstvo se pospešeno stara, starejši pa so ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Bo nova vila Joca Pečečnika na vodik? Eden ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

kmetija prijava Njena.si

Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

(dv)
(dv)
0 17.05.2023 12:09:17

Tudi zmaga in stopničke

Varovanci Martine Plohl na tekmi v Veroni
psno
V italijanskem mestecu Romea in Julije se je odvijalo veliko mednarodno plesno tekmovanje, ki so se ga udeležili tudi plesalci Plesnega studia Plohl iz Slovenske Bistrice, varovanci Martine Plohl.

Na tekmovanju je nastopilo okrog 1500 plesnih parov iz različnih držav. Plesni pari Plesnega studia Plohl so bili na omenjenem mednarodnem tekmovanju v standardnih in latinskoameriških plesih izredno uspešni in dosegli osupljive rezultate.



Aktualna slovenska podprvaka v standardnih in latinskoameriških plesih med mlajšimi mladinci Erik Rampre in Ana Vidovič sta se v svoji kategoriji zavihtela na tretje mesto v latinskoameriških plesih, v standardnih plesih pa sta zmagala. Med mladinci sta se v močni konkurenci Jaka Krošl in Žana Hudin v standardnih plesih prebila do finala in na koncu zasedla odlično tretje mesto, v latinskoameriških plesih pa sta se uspela prebiti do polfinala. Tudi novo plesno partnerstvo para Tian Kodrič Mlakar in Nina Bračič že žanje uspehe. Tian in Nina sta si v omenjeni kategoriji priplesala finale in peto mesto v standardnih plesih.



Plesalci pa so se pomerili tudi v višji starostni kategoriji do 16 let. Čeprav so vsi plesni pari še zelo mladi, so se tudi v tej kategoriji borili na vso moč in dosegli lepe rezultate. V latinskoameriških plesih se je najdlje uspelo prebiti plesnemu paru Jaka Krošl in Žana Hudin, ki sta se med 52 plesnimi pari zavihtela na odlično 12. mesto. Med standardnimi plesi v kategoriji do 16 let sta se Jaka in Žana prebila vse do finala in na koncu zasedla šesto mesto.



"Plesalci so ponovno pokazali gorečo željo in boljši ples iz kroga v krog. S kar nekaj odplesanimi mednarodnimi tekmovanji sta jim zrasli tudi motivacija in samozavest, s katero uspešno premagujejo tremo na tako velikih tekmovanjih. Njihovega napredka ne vidim samo pri plesu, pač pa celostno, od njihove plesne kvalitete pa vse do osebnostnega razvoja, fizičnih in psiholoških sposobnosti. Vsake njihove zmage se veselim, ne glede na to, ali gre za dvig pokala ali pa za premagovanje strahu pred nastopanjem in druge osebne zmage," je po tekmovanju povedala mag. Martina Plohl

Članki iz rubrike